2777
2789
عنوان

کنکور با بچه

74 بازدید | 12 پست

از فردا با یه بچه کوچیک و بی هیچ کمکی می‌خوام شروع کنم برای رویای که پشت سر گذاشتم ...می‌خوام تلاشمو بکنم و صدمو بزارم انشاالله که بشه 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

با توکل به خدا

موفق باشید🌸

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاله 

هدفتون چیه 

چه رشته ای

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

اگه بشه که قطعا میشه قشنگ حال خوبش میچسبه به جونت خدا کمکت کنه

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

انشاله هدفتون چیه چه رشته ای

پیراپزشکی عزیزم 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
اگه بشه که قطعا میشه قشنگ حال خوبش میچسبه به جونت خدا کمکت کنه

مرسی خیلی خوشحال شدم با پیامت

بودن کسایی که شرایط شما رو داشتن و تونستنانشالله شما هم از عهده ش برمیاینزمان خوبی دارینآرزو میکنم ب ...

ممنونم عزیزم

میشه بیای تاپیک آخرم

دیدم تاپیک تو عزیزم ...هروقت خواستی جا بزنی یادت بنداز سال دیگه این زمان تو چه موقعیتی هستی ...نذار پشیمون باشی و ناامید مثل حالی من الان دارم ...نذار تجربه کنی که چقدر سخته اون لحظه که میبینی هیچی قبول نشدی و زحمات یک سالت هیچ و پوچ شده ...میشه مثل من که سه سال زندگیمو از دست دادم ...اگه سال اول قبول شده بودم انسان سال آخر بودم ...پشیمونی خیلی حس بدیه