2777
2789
عنوان

در طول یک شبانه روز

1408 بازدید | 148 پست

سلام عزیزانم

دوستان در طول یک شبانه روز چند ساعت میخوابید

خواب مفید

من باید بالای ۸ساعت بخوابم ک اون روز حالم خوب باشه سرحال قبراق باشم

مثلا اگر ۶..ساعت بخوابم همه روز کسل هستم

پس همیشه ۸ساعت خواب مفیدم دارم

شما جی؟

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

سلام عزیزم خوبی؟ من با ۸ ساعت هم‌من سرحال نمیشم نمیدونم چرااا واقعان 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم💖

در طول شب بین ۷ الی ۸ نیازه

در طول روز باید یه چرت کوتاه باشه حداکثر ۴۰دقیقه

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

سلام عزیز دلم فدات شما خوبی

منم شکرخدا

منم همینجور 

۸ ساعت ب بالا

اخه چرا

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

من برعکس شدم

جدیدا خیلی کم‌خواب شدم

با اینکه در طول روز کلی فعالیت دارم

بازم با خواب کم سرحالم

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

۱-۱٫۵شب تا۷صبحعصر گاااااهی نیم ساعت

من بعد ناهار واقعا انگار تیر خوردم والا چ عادتیه

سلام عزیز دلم فدات شما خوبیمنم شکرخدامنم همینجور ۸ ساعت ب بالااخه چرا

قربونت برم قشنگم ،خوبم شکر 

اره منم‌همینم نمیدونم علتش چیه واقعان 🥴

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

من برعکس شدمجدیدا خیلی کم‌خواب شدمبا اینکه در طول روز کلی فعالیت دارمبازم با خواب کم سرحالم

اخه من ۵ صبح میرم سرکار تا ۱ ظهر ،شوهرم میگه چون کمبود خواب داری با هرچقد خواب سرحال نمیشی 

سلام عزیزم💖در طول شب بین ۷ الی ۸ نیازهدر طول روز باید یه چرت کوتاه باشه حداکثر ۴۰دقیقه

سلام عشقم خوش برگشتی😍😘

چرت کوتاه گفتی 

هییییی

دیروز نمیدونم پریروز ساعت ۲ ظهر خوابیدم ۷ شب بسدار شدم

نمیدونستم صبحه شبه دیروزه فرداست پس فرداست😂😂

خدا شاهده ۵دقیقه تو فکر بودم ببینم چی ب چیه

من بعد ناهار واقعا انگار تیر خوردم والا چ عادتیه

موقع مدرسه،میومدیم خونه،۲اینامیخوابیدیم تا۶غروب

الان مجبوریم بیدار باشیم 😁وگرنه کارام میمونه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
اخه من ۵ صبح میرم سرکار تا ۱ ظهر ،شوهرم میگه چون کمبود خواب داری با هرچقد خواب سرحال نمیشی

دقیقا فکر کنم مال منم همینه

کمبود خواب کشیدم

دیگه بهش عادت کردم

عزیزم تو شاغلی

درکت میکنم

شاغلا همه بلااستثنا کمبود خواب دارن

دقیقا فکر کنم مال منم همینهکمبود خواب کشیدمدیگه بهش عادت کردم

اره ،من ک اگر مقدار زیادی کافئین ب بدنم نرسه واقعان غش میکنم‌میفتم 🫠