2777
2789
عنوان

هدیه ثبت نام

152 بازدید | 16 پست

شبتون بخیر .با ثبت نام در طلاین با این کد RGDJLV بلافاصله 7سوت طلا هدیه میگیرید که میتونید سریع بفروشید و 85هزار تومن به حسابتون میاد❤️

بعد با کد دعوت خودتون هم هر کس رو دعوت کنید هر کدوم 7سوت دوباره میگیرید🎊

برای ثبت نام در صرافی صراف اول توی تلگرام ربات صراف رو جستجو کنید بعد استارت رو بزنید و ثبت نام کنید تمام ماموریت ها رو انجام بدید و بعد برداشت  هدیه رو بزنید میاد به حساب صرافتون.میتونید ارز دیجیتال بخرید و بفروشید مثل بیت کوین و انس طلا و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام توروخدا اگه نظرمو دیدید جواب بدین بهم

تو یه تاپیک دیدم گفته بودین مغایرت معدل داشتین و انتخاب رشتتون بر اساس کنکور بوده

منم اینجوری شدم خیلی میترسم نکنه اخراجم کنن

شما گفتید مشکلی پیش نیومده چون بر اساس سوابق تحصیلی نبود و با کنکور انتخاب رشته کردید؟

...

سلام توروخدا اگه نظرمو دیدید جواب بدین بهمتو یه تاپیک دیدم گفته بودین مغایرت معدل داشتین و انتخاب رش ...

نه عزیزم مشکلی پیش نیومد یکی از آشناهامون توی سنجش بود همون موقع زنگ زدیم بهش .گفت توی سیستم همه معدل ها هست خیلی ها این اشتباه رو میکنن

نه عزیزم مشکلی پیش نیومد یکی از آشناهامون توی سنجش بود همون موقع زنگ زدیم بهش .گفت توی سیستم همه معد ...

میشه شمارش رو به منم بدید یا برای من بپرسید ازش

توروخدا اگه میتونید این کارو انجام بدین خیلی استرس دارم

...

دولتی و سختگیره .اون آشنامون گفت اگه میخواهی خیالت راحت بشه برو سنجش حضوری مشکلت رو بگو .شرمنده شمار ...

فقط برای انتخاب رشته معدل رو اشتباه زد یا هم برای انتخاب رشته هم زمان ثبت نام کنکور؟

...

اینم قابل برداشت نیس چرا الکی میگی اخه😐

صرافی؟قابل برداشته بعد از یک ماه .توی تاپیک دیگه توضیح دادم .باهاش خرید و فروش ارز می‌کنی سود هم میکنی البته الان ارز ریزش کرده فقط انس طلا بخرید