2777
2789
عنوان

طب سنتی واقعا مزخرفه

118 بازدید | 15 پست

واقعا مزخرفه 

یعنی واقعا چی بگم انحراف ستون فقرات دارم باید عمل کنم به مشت درس نخونده بدبخت ریختن دور بابام که نه تزاری دخترت عمل کنه بیار من درستش میکنم اون یکی هم میگه بیار من درستش میکنم 

الان چی شده؟ بیماری افت فشار گرفتم از یکیشون، هنوز هم پدرم کم نمیاره میان میگن پول عمل رو بده به ما اگه خوب شد کار ما بود خوب نشد حتما رعایت نکرده مزخرفیجات

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

موافقم

متاسفانه یکی از اطرافیان من هم مبتلا به دیابت و چند  بیماری دیگه هست اصلا دکتر نرفت فقط چند سال با طب سنتی کار کرد الان یکی از پاهاش انقدر سیاه شده که طب سنتی تازه الان میگه به دکتر مراجعه کن:/

دیگه راهی جز قطع پا وجود نداره متاسفانه انقدر که وضعیت پای ایشون وخیم شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقممتاسفانه یکی از اطرافیان من هم مبتلا به دیابت و چند بیماری دیگه هست اصلا دکتر نرفت فقط چند سا ...

عموم هم از بس دارو از عطاری اورد و خورد فوت شد 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عزیزم نمیدونم بیماریت در چه حد ولی با ورزش های اصلاحی پیش یک مربی این کاره میتونی حالت بهتر کنی من خودم مشکل کمر داشتم که به زانوم زده بود طوری که زاوم نمیتونستم خم کنم و قفل میشد و یک پله بالا و پایین میکردم فقط از درد گریه میکردم و من برای زانو رفتم دکتر ولی بعد از عکس معلوم شد مهره ۳ و ۴ مشکل داره رفتم یوگا چند ماه رفتم و الان خداروشکر خوب خوب شدم

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

عزیزم وقتی همچین مشکل جدی داری که نباید به طب سنتی مراجعه کنی.مستقیم باید بری پیش متخصص ارتوپد.طب سن ...

عزیزم وقتی فامیل دور ادم رو احاطه میکنن همین میشه متاسفانه

عموی خودم یه لخته تو مغزش بود با یک عمل ساده رفع میشد انقدر گفتن نه دکتر الکی میگه الکی میخواد عمل کنه یک سال با طب سنتی پیش رفت حالش انقدر بد شده بود که اصلا دیگه توان کنترل دست و پاش رو نداشت دیگه با داد و بیداد و اصرار بابام رفت برای عمل الان خداروشکر صحیح و سالمه

موافقممتاسفانه یکی از اطرافیان من هم مبتلا به دیابت و چند بیماری دیگه هست اصلا دکتر نرفت فقط چند سا ...

خدا بگم چیکارشون نکنه این بیسوادا رو چرا جمشون‌ نمیکنن؟ واقعا خسته شدم هر روز با بابام دعوا داریم در صورتی که همه رفتن عمل کردن جز من داره بیشتر میشه انحرافم مشکل افت فشار دارم به طب سنتی میگم رفتم دکتر گفته از قبله طب سنتی میخواست بزنم می‌گفت اون بلد نیست من میگم مشکل از معده است هست😑

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

عزیزم وقتی همچین مشکل جدی داری که نباید به طب سنتی مراجعه کنی.مستقیم باید بری پیش متخصص ارتوپد.طب سن ...

می راضی کنه بابام رو؟ اصلا آدم انتقاد پذیری نیست و همش میخواد فقط حرف خودش رو کرسی بشینه ولی واقعا اعصابم خورده 

دردم خیلی بدتر شده

عزیزم وقتی فامیل دور ادم رو احاطه میکنن همین میشه متاسفانهعموی خودم یه لخته تو مغزش بود با یک عمل سا ...

چی بگم والا بخدا اینطور که پیش می‌ره من به زودی از بین میرم

عزیزم نمیدونم بیماریت در چه حد ولی با ورزش های اصلاحی پیش یک مربی این کاره میتونی حالت بهتر کنی من خ ...

خداروشکر منم باید ببینم چیکار کنم بابام جزطب سنتی نمی‌ذاره جایی برم

خدا بگم چیکارشون نکنه این بیسوادا رو چرا جمشون‌ نمیکنن؟ واقعا خسته شدم هر روز با بابام دعوا داریم در ...

والا من که با یکیشون درگیر شدم زنیکه یه فحش هایی بلد بود که نگو و نپرس

با کلی مدرک و اینا پلمپ شد به قول خودش مطبش ولی یک ماه بعد دوباره به کارش ادامه داد

هنوز هم در حال انجام کاره تا جایی که میدونم

واقعا نمیدونم چی بگم اگر بتونید یکی رو پیدا کنید که حرف شنوی داشته باشه عالی میشه

عموی خودم هم خیلی راغب به طب سنتی نبود ولی زن عموم چرا دیگه نهایتا بعد یک سال بابام با کل خاندان دعوا کرد که عموم بره زیر تیغ عمل:(

والا من که با یکیشون درگیر شدم زنیکه یه فحش هایی بلد بود که نگو و نپرسبا کلی مدرک و اینا پلمپ شد به ...

عزیزم برام دعا کن توروخدا این بی بند و بالا باید جمع بشن جامعه رو به گوه کشیدن

خداروشکر منم باید ببینم چیکار کنم بابام جزطب سنتی نمی‌ذاره جایی برم

اره تا میتونی با ورزش های اصلاحی و فیزیوتراپی و استراحت و رعایت کردم خودت خوب کنی خیلی خیلی بهتر از عمل چون اونم عوارض خاص خودش داره و اگر اضافه وزن ذاری حتما وزنت کم کن و از لحاظ تغذیه خیلی رغایت کن این  کارهای به ظاهر ساده خیلی خیلی تاثیر مثبتی میتونه داشته باشه من خودم با طب سنتی مخالف نیستم اما یک سری کارا فرق میکنه مثلا کمر درد و زانو درد و اینا با دمنوش و اینا خوب نمیشه حالا اینکارا بکن مطمئنم خوب میشی چون من خودم جواب گرفتم مامانم جواب گرفته 

سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم

اره تا میتونی با ورزش های اصلاحی و فیزیوتراپی و استراحت و رعایت کردم خودت خوب کنی خیلی خیلی بهتر از ...

یه مورد دیگه ام که خیلی جواب ولی حتما حتما با دکترت مشورت کن این موضوع به من خیلی کمک کرد آویزون شدن از بارفیکس فقط آویزون شو نمیخواد بالا بری یا باهاش حرکت بزنی اون کشیدگی که ایجاد میکنه باعث میشه به مرور ستن فقرات صاف بشه اینم دکتر به من گفت و واقعا جواب بود 

2790
2778
2791
2779
2792