2777
2789
عنوان

اقدام بی نتیجه

58 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها یک سال شد که اقدام کردم برای بارداری اما نتیجه ای نگرفتم همسرم ازمایش اسپرم داد و منم ازمایش تیروئید پرولاکتین خلاصه برای اقدامات اولیه ازمایش دادم رفتیم پیش متخصص گفت هیچ کدومتون مشکلی نداره 

ولی من موندم وقتی مشکلی ندارم چرا در طول ۱ سال بچه دار نشدم

دعا کنید زودی خدا یه ناناز خوشگلم‌بمن بده🙁😍

خواست خداست دیگه انشالله اون بالاسری بهتون یه بچه سالم و خوشگل و صالح بده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خواست خداست دیگه انشالله اون بالاسری بهتون یه بچه سالم و خوشگل و صالح بده

قربونت برم دیگه این ماه پریودم ۴ روز عقب افتاد شوهرم داشت پرواز میکرد ولی باز پریود شدم نمیدونم چرا نمیشه پیش پزشک رفتی هیچ نوع مشکلی ندارم حتی دارو هم نداد گفت سالمین اما نمیشع

دعا کنید زودی خدا یه ناناز خوشگلم‌بمن بده🙁😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قربونت برم دیگه این ماه پریودم ۴ روز عقب افتاد شوهرم داشت پرواز میکرد ولی باز پریود شدم نمیدونم چرا ...

میخواین این ایه ای که ایت الله بهجت برای فرزند دار شدن میگن روانگشتر فیروزه بنویسید رو امتحان کنید شاید جواب داد اخه همسر من انگشتر سازه یکی دو بار مشتری ها این سفارش داده بودن بعد گفته بودن که جواب داده حالا خودت تحقیق کن دربارش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲