2777
2789
عنوان

بین دو نفر گیر کردم

77 بازدید | 9 پست

سلام شبتون بخیر، من تو یه مشکلی گیر افتادم و میخواستم ازتون کمک بگیرم، من نزدیک دو سالی میشد که با یه پسری دوست بودم و خیلی دوسش داشتم اما اون اون تنها مشکلی که داشت رفیق بازی بود و دو بار ما سر همین موضوع کات کردیم و دوباره بهم برگشتیم تو این مدتی که من با اون نبودم تو اون چند ماه با یه پسری آشنا شدم و الان باهاش تو رابطه هستم اون پسر خیلی دوسم داره و بخاطر من هر کاری میکنه بعد این مدتی که گذشت اون دوست پسر سابقم اومد و همه خاطراتشو یادم انداخت و باهام حرف میزنه و میگه من رفیق بازیمو میزارم کنار تا یه مدت دیگه یا چند سال دیگه بعد از یه ور میگه بهتره دوری کنیم همو زیاد نبینیم و فلان میگه تا رفیق بازیامو تموم نکردم نمیخوام بیام زیاد سمتت از یه طرفم به خودمو رابطه ای که الان دارم فکر میکنم نمیدونم باید چیکار کنم بهم کمک کنین. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبق تجربه شخصی میگم، آدمی که بخواد یه کاری رو بکنه قاطع شروع می‌کنه 

این هم خدا رو میخواد هم خرما هم میخواد تو کنارش باشی گه گاهی گپی بزنه و ببینتت از طرفی تعهد نداشته باشع

تو بخواهی می شود🌱

اگه دومی رو دوست داشتی ب اولی حتی فکرم نمیکردی

اره اون منو دوست داره اما من هنوز تو فکر اون اولیم و خاطراتشو فراموش نکردم من دلم میخواد چیزی که درسته رو انتخاب کنم که بعدا پشیمون نشم

طبق تجربه شخصی میگم، آدمی که بخواد یه کاری رو بکنه قاطع شروع می‌کنه این هم خدا رو میخواد هم خرما هم ...

اره بهم میگه مثل سابق نباشیم همو کمتر ببینیم چون من هنوز کارامو نکردم چهار تا پیرهن پاره نکردم تو کنارم باشی آزاد نیستم 

طبق تجربه شخصی میگم، آدمی که بخواد یه کاری رو بکنه قاطع شروع می‌کنه این هم خدا رو میخواد هم خرما هم ...

میدونی دلم نمیخواد بخاطر خودخواهی خودم دل کسی که دوسم داره رو هم بشکنم که بعد متوجه بشم بخاطر کسی که دوسش داشتم اونی که دوسم داشت رو هم از دست دادم

میدونی دلم نمیخواد بخاطر خودخواهی خودم دل کسی که دوسم داره رو هم بشکنم که بعد متوجه بشم بخاطر کسی که ...

اگه تصمیم برات سخته برو پیش مشاور یه چند جلسه تا منطقی تصمیمی بگیری

تو بخواهی می شود🌱