2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لر و بختیاری هر دو یکی هستند ما زیر شاخه یکی قوم بزرگ لر هستیم 

به ما میگن لر بزرگ 

حمله نکنید بهم لر بزرگ لقب مون هست

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼

و منی که کاشانی هستم و معتقدم فرقی نداره همه ایرانی هستیم به جزئیات کار ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

فرق دارن توی پوشش لباس محلی و‌گویش و غذاهای محلی و ...

اره ولی لر شاحه های زیادی داره بهمئی. ممسنی، بویر احمدی ، فیلی که برای لرستانه وبختیاری اینا همه باهم فرق دارن وای بقیه میگن ما لریم ولی بعضی بختیاریا قبول ندارن که لر هستن

فرق دارن توی پوشش لباس محلی و‌گویش و غذاهای محلی و ...

خب عزیزم لر و بختیاری یکین

ولی برای هر شهر یکمی بین زبان فرق دارن 

ولی لباسشون یکیه همجا دلیل تفاوت و جداسازیشون نمیشه

مثل کوردا که ی شهر یکمی زبونشون فرق داره ولی ی شهر دیگه یچیز دیگس زبونش ولی اول آخر کورد میگن

بختیاری از هستش ولی هر از بختیاری نیس یاسوج خرم آباد و.....اقوام قبایل گویش های مختلف هستش 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بختیاری از هستش ولی هر از بختیاری نیس یاسوج خرم آباد و.....اقوام قبایل گویش های مختلف هستش

حرف من اینه لر شاخه های زیادی داره بهمینی بویر احمدی ممسنی فیلی وبختیاری همه لرن بقیه میگن ما لرهستیم با اینکه باهم فرق دارن ولی بعضی بختیاریا قبول ندارین ومیگن ما قوم جدا هستیم به حای اینکه بگن لر بختیاری فقط بختیاری میگن