2777
2789
2790
2778
عنوان

بارداری

61 بازدید | 8 پست

سلام خانوم ها علایم شایع بارداری چیه الان درد کمر و زیر شکم و سینه دارم یا سینه سمت چپم درد میکنه و کتارش به سمت دستام دردش کلافه ام کرده از دیروز اینجورم به داروخونه هم دسترسی ندارم 

🥲

علائم اولیه پریودی و بارداری خیلی شبیه همه . اینایی که گفتی میشه علائم بارداری باسه میشه علائم پریود باشه. من خودم باورت میشه هیچ کدوم ازینا رو نداشتم فقط خوابم زیاد شده بود؟ و همش میگفتم شاید بخاطر تغیر فصل خوابم زیاد شده. جوری خوابم شده بود که مثلا ساعت ۱۰ از خواب پا میشدم ساعت ۱۲ چشام از خواب باز نمیشد انگار ۱۰ روز نخوابیدم.

علائم اولیه پریودی و بارداری خیلی شبیه همه . اینایی که گفتی میشه علائم بارداری باسه میشه علائم پریود ...

منم خیلی میخوابم ولی خب همیشه خوش خواب هستم

🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هشت روزه آره سابقه داشتم برا عقب انداختن ولی الان عجیب درد دست چپ و سینه چپ دارم

خب بنظرم یه بیبی چک بزن فردا. دست درد که ربطی به بارداری نداره. ولی یه تست بزن امکان هرچیزی هست دیگه. 

خب بنظرم یه بیبی چک بزن فردا. دست درد که ربطی به بارداری نداره. ولی یه تست بزن امکان هرچیزی هست دیگه ...

خود دستم ک نه نیست کنار زیر بغل دست چپم تا سینه ام

🥲

[QUOTE=397792051]خود دستم ک نه نیست کنار زیر بغل دست چپم تا سینه ام[/QUOTشاید درد عصبیه اره؟

شاید زیاد استرس دارم از وقتی وسواس فکری خودبیمارانگاری گرفتم😔داغونم

🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز