2777
2789
عنوان

میخوام کات کنم🙂💔

144 بازدید | 15 پست

رابطمون اون جوری که من میخوام نیست اولا بود ولی الان واقعا حالم خوب نیست تو این رابطه میخوام کات کنم اما نمیدونم چی بگم که فک نکنه دوسش نداشتم یا ناراحت نشه لطفا کمکم کنید

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهت بی محلی و بی توجهی میکنه؟

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

خب مشکلت هرچی هست بهش بگو . واقعیت واقعیت رو بگو من نگفتم و الان پشیمونم . بهش بگو این مشکل رو داری ...

مشکلم فقط شک کردنه مثل قبل برام وقت نمیزاره من راستش خیانت دیدم بعد از اون نسبت به همه شکاکم ترجیح میدم قبل اینکه خیانت ببینم برم تا زجر نکشم

طبیعی است که آغازها زیبا باشند:زیرا منطقی نیست کسی نزدت بیاید و بگوید: سلام،من آدم پستی هستم...!

هیچی‌ نگو کم کم سرد شو خودش میره

اینجوری باید صبر کنم میخام‌ زودتر جدا شیم بره

بهت بی محلی و بی توجهی میکنه؟

نه ولی مثل قبل وقت نمیزاره جوری که حس میکنم پای یه نفر دیگه در میونه

اینجوری باید صبر کنم میخام‌ زودتر جدا شیم بره

هیچی اندازه حال خوب خودت مهم نیست تو نمید‌ونی پسری که یه دختریو بخواد همه کارررر میکنه براش تا خوشحال باشه ولی میبینی حالت باهاش خوب نیست تلاشی برای خپشحالین نمیکنه خودتو درگیرش نکن حرفای دلتو رک بهش بگوهمین

دلش نشکن با سرد شدن بی دلیل و کم محلی حرف دلت رو روراست بزن

میخوام همین کارو کنم خدا میدونه چجور با نبودش کنار بیام🙂

هیچی اندازه حال خوب خودت مهم نیست تو نمید‌ونی پسری که یه دختریو بخواد همه کارررر میکنه براش تا خوشحا ...

دقیقا

فقط کاش قبول کنه جدا شیم چند سری خواستم برم نزاشت ولی فک کنم این دفعه بزاره چون خودش هم سرد شده

کاش بتونم با نبودش کنار بیام🙂

میخوام همین کارو کنم خدا میدونه چجور با نبودش کنار بیام🙂

حس شیشم یک زن دروغ نمیگه اگه فکر میکنی پای کس دیگه ای درمیونه ادمت نیس درد داره امادردش کمتر از کم کم آب شدنته 

بلاخره دوره ای که باید بگذره