2777
2789
عنوان

کتاب ادواردو

175 بازدید | 36 پست

در مورد شهید ادواردو یا بهتر بگم مهدی آنیلی

شهیدی که اونهمه ثروت در ایتالیا رو رها کرد و با وجود شکنجه و آزارهای زیاد یهود پای مسلمان شدن و سپس  شیعه شدنش باقی ماند

سرگذشت جالبی داره حتما بخونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باید خوب بشی

واقعا عجیبه پس احترام به عقااااید که میگفتین چی شد؟🤣

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

من بی احترامی نکردم ، شما الان حرفی زدید که بی احترامی بود

هر حرف و موضوعی ری‌اکشن خاص خودشو داره جای این ایموجی 🤣 توی این تاپیک نبود و بعنوان تمسخر تلقی میشه

محض اطلاع😊

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

فوق العاده عجیبه و واقعا ناراحت کننده ست انقد این شهید غریبه

خیلی عجیبه

آدم باورش نمیشه.من تا مدتهای زیادی اصلا یه جوری بودم و مدام مستندش را میدیدم.

بعد هم اون دوستش که پسر سلطان ش راب ایتالیا بوده و اونم شهیدش کردن.یا ماجرای وارث خانواده شون که همه ی ثروت به کی رسیده.

همخ شون عجیبن

هر حرف و موضوعی ری‌اکشن خاص خودشو داره جای این ایموجی 🤣 توی این تاپیک نبود و بعنوان تمسخر تلقی میشه ...

خوب من خندیدم، شما هم بخند، دیگه به کسی حمله ور نشدم که ، البته سالهاست میدونم ادمهایی با این افکار ، فقط خودشون رو مقدس و خدا میدونن و به خودشون حق میدن با بقیه هر رفتاری میخوان بکنن

یه معلم قرآن داشتیم یه حرف رو اشتباه میخوندی. چنان جیغی می‌کشید که معنیش عوض شد و چنان کاری باهات می‌کرد که هنوزم ، هنوزه من صدای قرآن خوندن می‌شنوم میترسم

من نهایت خندیدم، ولی صاحب تاپیک توهین کرد ، شما هم حمله کردی، این رفتار خاصیت آدمهای ایدولوژیک هست که خوشون رو کامل میدونن

ماجرای دوستش چی بوده؟؟نشنیدم منظورت پسرعموشه؟

نه پسر عموش داستانش جداست.

یه دوست داشته اونم پولدااار.به اون هم اسلام را معرفی میکنه و مسلمون میشه بعد دوستش هم کشته میشه.احتمالا اونم شهید میشه

خوب من خندیدم، شما هم بخند، دیگه به کسی حمله ور نشدم که ، البته سالهاست میدونم ادمهایی با این افکار ...

معلم قرانت اشتباه کرده.عیب از قرآن نیست.

از عنوان تاپیک  هم معلوم نیست که حتما اسی خودش را خدا بدونه یا حتی مذهبی باشه و خدا را قبول داشته باشه.

ولی یه نفر به حرف شما بخنده قبول کن ناراحت میشی.