گلنارررر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8928 عنوان چوب مسواک 35 بازدید | 6 پست می خوام چوب مسواک بخرماماسایت یا جای معتبری پیدا نکردمدیجی کالا یکی دونوع بود نظرات منفی زیاد داشترضایت نداشتن از محصولی که ارسال کردندشما جای معتبر می شناسید م؟ معرفی کنید لطفا. گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳 1404/07/16 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 131896 برای چی میخوای بگو از حج بیارنخیلی بده مزه است سایت از صدا پر است و از حرف خالی
گلنارررر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8928 برای چی میخوای بگو از حج بیارنخیلی بده مزه است می خوام امتحان کنم درکنار مسواک معمولی ایناحج که کسی نذارم برهکاش جای موجود بود می خریدم حتما. گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
گلنارررر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8928 برای چی میخوای بگو از حج بیارنخیلی بده مزه است امتحان کردی که میگی دهنت بد مزه میشه؟ گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 131896 امتحان کردی که میگی دهنت بد مزه میشه؟ بله . بشدت طعم بدی میده. شاید برای چند قرن پیش جایگزین خوبی بوده برای تمیز کردن دندان ها ولی الان خمیردندان و مسواک داریم سایت از صدا پر است و از حرف خالی
گلنارررر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8928 بله . بشدت طعم بدی میده. شاید برای چند قرن پیش جایگزین خوبی بوده برای تمیز کردن دندان ها ولی الان خم ... می دونم هستولی اون چوب خاصیت های برای لثه داره که این مسواک ها ندارنترجیح میدم امتحان کنم حتی برای یه بار گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 131896 می دونم هستولی اون چوب خاصیت های برای لثه داره که این مسواک ها ندارنترجیح میدم امتحان کنم حتی برای ی ... به امتحان می ارزه سایت از صدا پر است و از حرف خالی