2777
2789
عنوان

چوب مسواک

35 بازدید | 6 پست

می خوام چوب مسواک بخرم

اماسایت یا جای معتبری پیدا نکردم

دیجی کالا یکی دونوع بود نظرات منفی زیاد داشت

رضایت نداشتن از محصولی که ارسال کردند

شما جای معتبر می شناسید م؟ معرفی کنید لطفا. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

برای چی میخوای بگو از حج بیارنخیلی بده مزه است

می خوام امتحان کنم 

درکنار مسواک معمولی اینا

حج که کسی نذارم بره

کاش جای موجود بود می خریدم حتما. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چی میخوای بگو از حج بیارنخیلی بده مزه است

امتحان کردی که میگی دهنت بد مزه میشه؟ 

امتحان کردی که میگی دهنت بد مزه میشه؟

بله . بشدت طعم بدی میده. شاید برای چند قرن پیش جایگزین خوبی بوده برای تمیز کردن دندان ها ولی الان خمیردندان و مسواک داریم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بله . بشدت طعم بدی میده. شاید برای چند قرن پیش جایگزین خوبی بوده برای تمیز کردن دندان ها ولی الان خم ...

می دونم هست

ولی اون چوب خاصیت های برای لثه داره که این مسواک ها ندارن

ترجیح میدم امتحان کنم حتی برای یه بار