2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

76 بازدید | 5 پست

فردا تولدمه هیچی پول دستم نیست دلم میخواست امسال یه تولد کوچیک بگیرم یا یه عکاسی چیزی برم قیدشو زدم

دو سه تا رفیق دارم کلا بهشون گفتم فردا بیاین بریم کافه ای جایی بشینیم هم دلتنگم هم تحت فشارم این روزا

با اینکه من همه جا در هر شرایطی کنارشون بودم حاضر نشدن یه روز پیشم باشن

فقط بهونه اوردن

راستش خیلی دلم شکسته❤️‍🩹

انقدر دلم گرفته همینجوری از‌ چشمام اشک میاد بی اختیار یه کلمه با کسی حرف نزدم

کافیه یکی صدام کنه تا صدای گریه کردنام بلند شه

نمیدونم چمه ولی یه شب کنارم میموندن یا یه کیک کوچیک و کادو کوچیک توقع زیادی نیست اون گوشه کنارای محبتای من

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

دوست آنست ک گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشاپیش تولدت پر تکرار آرزو هات خاطره بشن 🌹 🌺 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اگ پیشت بودم خودم برات تولد میگرفتم عزیز دلم ♥️

تولدت مبارک خانمی انشالله خدا بهترینا رو سرراهت زندگیت قرار بده 😘🤲

غصه نخور بخدا منم ی رفیق خب داشتم الکی خودش دیگ‌محل نمیده منم همه شماره هاش رو پاکیدم 🫠

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️