2777
2789
عنوان

چالشش2

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 41 پست
دنیای بدون عمه هام و اینکه ی روزی مامانم بدون نیش وکنایه های اون دوتا عمه زندگی کنهواقعا این برام شد ...

😂😂😂😂😂وای از این عمه ها

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدارا شکر

انشاالله اون روز برای همه مون پیش بیاد ✨️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

آرزوم بود از اون روز به بعد دیگه یه کار اداری داشته باشم صبح تا ظهر، بچه م پیش خودم باشه، طول هفته هم دو یا سه بار بعد از ظهرها برم پرورشگاه ها ببینم علایق بچه ها چیه ؟ چه کاری میتونم براشون انجام بدم چی بهشون یاد بدم و ... 

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد 🙃

😂😂😂😂😂وای از این عمه ها

ببین خون مامانمو کردن تو شیشه

اگه برات تریف کنم تا خود صب پا ب پام زارمیزنی

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

دنیای بدون عمه هام و اینکه ی روزی مامانم بدون نیش وکنایه های اون دوتا عمه زندگی کنهواقعا این برام شد ...

انشالله که همیشه در خوشبختی و موفقیت غوطه ور بشید

با فکرت پیش برو نه با حرف مردم

اون که ارزو نیست باپشت کارت قبول میشی انشالله

🥺💔چرا واقعا من تمام تلاشم رو کردم برای قبولی تنها امیدم اینه ک قبول شم و مهاجرت کنم 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

ببین خون مامانمو کردن تو شیشهاگه برات تریف کنم تا خود صب پا ب پام زارمیزنی

خودمم ازین عمه ها دارم ولی از ترس بابام جرعت نمیکنن

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

انشالله که همیشه در خوشبختی و موفقیت غوطه ور بشید

ممنونم🙏

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

خودمم ازین عمه ها دارم ولی از ترس بابام جرعت نمیکنن

متاسفانه پدرم پشت خاهراشه تا مامان مظلومم

الهی عزیزم مادرت چقد سختی میکشع

خیلیییی

بعد فکن خودش ی زن ساده مظلوم از اینا ک کینه ی هیچکسو ب دل نمیگیره 

خیلییییبعد فکن خودش ی زن ساده مظلوم از اینا ک کینه ی هیچکسو ب دل نمیگیره

مظلوم ظالم سازه عزیزم همیشه خوب بودن خوب نیست