2777
2789
عنوان

کسی یه روز بعد پاکی رابطه داشته و باردار شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 44 پست
ربطی به تمیز بودن رحم نداره که اخه باید اون موقع تخمکی باشه که بارور بشه ، که تخمک گذاری وسط سیکل ات ...

او هوم دقیقا من 5/6 روز بعد تموم شدن پریودم تخمک گذاری میکنم تو برنامه یک زن نوشته 

ولی الان انقد به خودم تلقین کردم میترسم باشم واقعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه بی بی نزن عزیزم هر بی بی منفی کلی انرژی منفی و استرس برآن داره، فقط به خدا توکل کن مثبته

اره خیلی بی بی زدم حداقل بالای ۴۰۰ تومن مطمئنم خریدم

۶ روز مونده تهوع دارم 

درد واژن 

البته ک همه میگن چون از و بی بی منفی بوده توهم اخه تهوع چرا توهمه

واقلن نداشتم اگ داشتم در میومد اره بی بی مثبت میشدد نه؟

عزمزم تحت نظر دکتر هستی؟با یه دکتر مشورت کن راهنماییت میکنه 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
او هوم دقیقا من 5/6 روز بعد تموم شدن پریودم تخمک گذاری میکنم تو برنامه یک زن نوشته ولی الان انقد به ...

نگران نباش باردار نیستی به خودت استرس نده

اونی که تا آخر باهامه ، پاهامه 🙂🙋🏼‍♀️🌈 ‌‌       .......خدایا، من زودتر از پدرومادرم بمیرم🤲🏼🥺

واقلن نداشتم اگ داشتم در میومد اره بی بی مثبت میشدد نه؟

۶ روز مونده به پریودتون الان بی بی چک نزن که منفی میشه 

دو روز بعد از گذشت پریودتون بی بی چک مثبت میشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
آخه الان میگن برای اقدام به بارداری از پاک شدن پریودتون تا شروع پریود بعدی یک شب در میون اقدام داشته ...

میدونه عزیزم ، ممنون شماهم لطف کردید❤️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
انشالله آزمایش دادم اونم منفی بود

خوب اگر باردار هم شده باشی بتا پایین واسه همین که منفی میشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چقدادمایی مث شماخوبن،ک سوتفاهم رو حل میکنن مرسی ک هستی🌹

قربونت برم ❣️❣️❣️

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ربطی به تمیز بودن رحم نداره که اخه باید اون موقع تخمکی باشه که بارور بشه ، که تخمک گذاری وسط سیکل ات ...

والا اونو دیگه نمی‌دونم ولی الان خودتونم سرچ بکنید کلی تاپیک توی نی‌نی سایت هستش که میگن بعد از تموم شدن پریودشون اقدام کردن به بارداری و باردارم شدن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...