2777
2789
عنوان

ظبط صدا

312 بازدید | 22 پست

سلام من پنج ماهه با ازدواج کردم مشکل جنسی داره وقتی بهش میگم برو دکتر میگه من مشکلی ندارم خوشم از تو نمیاد ولی به خانوادش میگم میگه نه هم چین چیزی نیست من دوسش دارم این منو دوس نداره میخام اقدام کنم میتونم بعنوان مدرک صداشوظبط کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه زناشویی نداریم بهم میگه پیش تو اینجوریم با کسای دیگه مشکلی نداشتم بعد پیش خانواد ه ام یا خانوا دش عنوان میکنم که خوشش از من نمیاد قبول نمیکنه میخاد اذیتم کنه برم گفتم اگه موقعی که بهم میگه خوشم از تو نمیاد و این حرفا صداشو ظبط کنم بعدا بکارم میاد

یعنی دوست نداره

نه بابا از نظر جنسی ضعیفه ادم مغروری هست بهش میگم دکتر برو بهش بر میخوره میگه پیش تو اینجوریم فکر کنم بخاطر قرصای ارامبخشیه که میخوره

رابطه زناشویی نداریم بهم میگه پیش تو اینجوریم با کسای دیگه مشکلی نداشتم بعد پیش خانواد ه ام یا خانوا ...

اصن ینی چی این حرفم 😐😐😐رابطه جنسی منظورتونه یا کلا چون اگه رابطه جنسی باشه اوضاع فرق میکنه

روانشناسم
بعدشم اگه به نظرم بری پیش مشاور خیلی بهتر از طلاقه ها 

خب مشکل همینه بهش میگم نمیاد میگه مشکلی ندارم مثلا میگه برو دماغتو عمل کن من بیشتر جذبت بشم بخدا نمیدونم چکار کنم صدبار التماس کرد جواب خواستگاریشو دادم

خب مشکل همینه بهش میگم نمیاد میگه مشکلی ندارم مثلا میگه برو دماغتو عمل کن من بیشتر جذبت بشم بخدا نمی ...

به چیزی دلسوزانه میگم عزیزم اگه خواهر خودمم بود همین و میگفتم نمی خوام تو دلت رو خالی کنم ولی تو رو خدا خودت برو پیش مشاور

روانشناسم