2777
2789

خیلی ناراحت شدم 

اومده بود هایپر خرید کنه 

منتظر اسنپ بود 

به زمین و زمان فوش میداد

اصن یه وضعی 

چهار تا کیسه خرید کرده بود 

همش فوش میداد چرا منو میفرستین خرید فلان و فلان

خیلی ناراحتم حس بدی گرفتم چون خودم دختر دارم

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخه دخترنوجوون رو چ ب خرید

با گوشی بلند بلند صحبت می کرد ظاهرا به دوستش میگفت مادرم منو فرستاده خرید کنم بلد نیستم و ...نمیدونم استرسی شده بود نمیدونم 

به همه می پرید و فوش می داد بهشون

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بیخیال بخاطر سنشون طبیعی هست چون دست به سیاه سفید نمی زنن درست میشه وارد جامعه بشن

منم حس کردم بخاطر سنگینی خریدا انگار عصبی و استرسی شده 

با گوشی بلند بلند صحبت می کرد ظاهرا به دوستش میگفت مادرم منو فرستاده خرید کنم بلد نیستم و ...نمیدونم ...

ی جورایی حق داشته خب

آخه خرید از هایپر مگه کار بچس

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

پسر داشتی نارحت نبودی ؟! ربطی نداره به جنسیت والا ببینی چی بوده و تحت چه شرایطی فرستادنش

😂 منظورم اینه بیشتر رفتم تو فکر چون جنس دختر رو بنظرم بیشتر میشناسم .تحت فشار بود حسش کردم

حق داشته بنده ی خدا . حالا وقتی برگرده خونه مادرش ایراد میگیره که این چیه خریدی من گفتم فلان مدلو بخ ...

ولی بنظرم کسی از پسش برنمیومد که بخواد ازش ایراد بگیره 

همه رو قورت میداد با این سن کمش

ی جورایی حق داشته خبآخه خرید از هایپر مگه کار بچس

فکر کنم یه 17 سالش بود .بنظر خودم غیر عادی بود رفتاراش .آخه برای یه خرید .اونهمه فوش و داد و بیداد ...