2777
2789
عنوان

سردی دوران عقد

136 بازدید | 10 پست

ما یکسال نامزد بودیم و حدود یک ماهه که عقد کردیم، 

از اوایل نامزدیمون حس میکردم من خیلی گرم مزاجم و نیاز جنسیه گاهی وقتا اذیتم میکرد ولی شوهرم خیلی عاقلانه و منطقی بااین قضیه برخورد میکرد و میکنه

نظرش اینه که آدم تو هر جایی و هر شرایطی نیاز جنسیشو که رفع نمیکنه، باید شرایط باشه و جاش اوکی باشه، حتی اگه خسته باشه میگه نمیتونم

منم هیچی نگفتم تااینکه عقد کردیم،یه جایی دیدم بیشتر تلاش ها از سمت منه و هیچ اصراری از سمت شوعهرم نیست

اگه یوقتی من بگم نمیتونم خیلی راحت قبول میکنه

یه جایی رسیدیم که من واقعا خسته شدم، دیگه هیچ ذوقی ندارم حتی هیچ میلی ندارم، حس میکنم خیلی سرد شدم

بهش گفتم بریم پیش مشاورجنسی میگه رابطه ی ما هیچ مشکلی نداره و تا نریم زیر یه سقف نمیتونی قضاوت کنی و بگی من سردم!!! 

به نظرتون من باید چیکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودمم همین حس رو دارم ولی نمیدونم چیکار کنم

بذارش تو شرایطش  ک نتونه بهونه بیاره 

ببین چیکار میکنه 

نامزد سابق من اینجوری بود ک من اصلا نمیتونستم پیشش بشینم 

همش دنبال فرصت بود 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

ربطی نداره وقتی زمان شرایط لوکیشن باشه بقیه چیزا بهونست

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

عزیزم ما الان عقدیم و دوتامونم شاغلیمحتی شده در طول هفته اصلا رابطه نداشته باشیم و حتی بیشتر از یک ه ...

چی بگم اما ب نظر من شوهرتون سرده و باید این مشکل از ریشه حل شه وگرنه خدای نکرده دردسرساز میشه. خب آقایون همه کار میکنن و این وسط شاید بعضی خانما کار نکنن. دلیل محکمی نیس. منم نامزدم و عقد کردم

پرسیدند دینت چیست؟ گفتم همه راه هایی که مرا به روشنایی برسانند.✨️