۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 عنوان رابطه 523 بازدید | 28 پست بچها من ی ماه کمتر میشع کات کردم طرفم خیلی اذیتم کرد هی رفت هی برگشت ۳بار بابهانه های مختلف کات میکرد اخرین بارم منو مقصر کرد سر ی بهانه چرت الان پیج فیکم استوری گزاشتم ریپ زدع توکات قبلیمونم بافیکم مسخرش کردم ولی اخر فهمید منم برگشتیم بهم ولی الان دلم میخواد فقط اذیتش کنم بعد بلاکش کنم تورخدا بگید چیکارکتم نگین نکن ارزش نداره میدونم حتی حال خودمم شاید بدشه ولی خیلی ازارم داده میخام یجوری دلم یکم خنک کنم چیکاکنم؟ 1404/07/16 | 16:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 هرسری میره میاد بلاکم میکنه ۱ساله فقط اذیتم کرده منم وابسته واقن دوسش داشتم این اشقال تنوع طلبع حس میکنم کسیم نداره ولی چرا کات میکنه هی اخرش میاد
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 14518 وابسته اش کن بعد خیانت کن مثلا 😂 یا پول بکن اگه داره مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
نورامی عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 1731 🤦🏻♀️ عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی …
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 وابسته اش کن بعد خیانت کن مثلا 😂 یا پول بکن اگه داره بیرون اینا اگه گفت بگم شهر دیگم؟اون انقد گدایه خاهر تویک سال یبار بخدا هیجا کافه نرفتیم حس میکنم شایدم بوببره منم
afsonnm_xx عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1700 باهاش حرف بزن نزدیک یه ماه بعد قرار الکی بزار بگو من گل دوست دارم حتما با گل بیا بعد بره سرقرار ولی کسی نباشه کونش بسوزه اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 بهش بگو خیلی زشتی اخ😂😂😂دلم میخاد برینم بهش ولی چون قبلا سابقه این کارو داشتم باید محتاط رفتار کنمممم
20nazanin23 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 6947 هرسری میره میاد بلاکم میکنه ۱ساله فقط اذیتم کرده منم وابسته واقن دوسش داشتم این اشقال تنوع طلبع حس م ... خب میره دوراشو میزنه کسیو پیدا نمیکنه برمیگرده
آدم_برفي_1 عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 4009 وابسته اش کن بعد خیانت کن مثلا 😂 یا پول بکن اگه داره زنگ خونشونو بزن فرار کن . این که بهتره .
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 خب میره دوراشو میزنه کسیو پیدا نمیکنه برمیگرده اخه پدسگ وقتی هیج خری جز من نمیخادش پانمیده چرا میره تنوع طلب لاشی
20nazanin23 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 6947 اخه پدسگ وقتی هیج خری جز من نمیخادش پانمیده چرا میره تنوع طلب لاشی خب خودتم داری میگی تنوع طلبه ولی کسی گیرش نمیاد مجبور میشه باز برگرده با تو
۳۴۳۴ترانه مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 795 باهاش حرف بزن نزدیک یه ماه بعد قرار الکی بزار بگو من گل دوست دارم حتما با گل بیا بعد بره سرقرار ولی ... اخرش ک میفهمه منم چ کنمشاید همین کارو کنم بکشونمش یه راه دوری😂😂😂😂