2777
2789
ی بار رفته بودیم ابشار نصف شب ب ما گفتن ک برید هتل اینجا خطر داره ما قبول نکردیم گفتیم ک میخایم بمون ...

صبح حمام لازم شدید پس😁😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیت وجود ارواح رو حتی تو بعضی از اشعار میتوان یافت 

شاعر می‌فرماید :

به‌ روح اعتقاد داری؟ روحم بیماره

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست

نیازی به تایید شما نیست من خودم میدونم درسته با تشکر حوصله بحث نداشتی تاپیک نمیزدی

فک میکردم با آدمای منطقی ای قراره سر و کار داشته باشم☺️به هر حال بای

فک میکردم با آدمای منطقی ای قراره سر و کار داشته باشم☺️به هر حال بای

😂😂😂😂کسی باید این توقع رو داشته باشه ک خودش منطقی باشه و انتقاد پذیر!!! 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

روح و اجنه رو در حد کتاب داستانای بچه ها میدونی؟پس فک کردی تو این جهان به این بزرگی فقط یه انسانها ه ...

نه تو این کهکشانات قطعا موجودات زیادی هستن ولی ارواح و اجنه نیستن، موجوداتی که ما هنوز حتی قادر به تجسمشونم نیستیم

😂😂😂😂کسی باید این توقع رو داشته باشه ک خودش منطقی باشه و انتقاد پذیر!!!

چه ربطی به انتقاد پذیر بودن داره؟ برو همیم الان صدتا منابع علمی رو بپرد ببین کدومشون گفتن که اره اینجور چیزا واقعیت دارن

چه ربطی به انتقاد پذیر بودن داره؟ برو همیم الان صدتا منابع علمی رو بپرد ببین کدومشون گفتن که اره این ...

وقتی توی شبکه ی اجتماعی به این بزرگی نظرتو مطرح میکنی و اعتقاد خودتو میگب باید انقدر انتقاد پذیر باشی ک اینجور داغ نکنی و مسخرع نکنی بقیه رو! 

ربطش به اینکه نباید نظرتو تحمیل کنی به ی نفر دیگه! 

ما دوست داریم باورش داشته باشیم شما دوست نداری! خب جای بحث هم نداره 

بهتر نظرمونو به بقیه تحمیل نکنیم! 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

روح که وجود داره نه اون روحی ک به چشم بیاد یا مثلا روح شخص مرده 

روح همون روان ما یا همون چیزی که جسم ما رو مدریت میکنه 

چیزی بنام جنم ک فعلا وجودش اثبات نشده حالا چون گفته شده وجود داره نمیشه صددرصد باورش مرد

ولی خب دعا و طلسم و کارما و این چیزا واقعا چرت و پرته 

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روح که وجود داره نه اون روحی ک به چشم بیاد یا مثلا روح شخص مرده روح همون روان ما یا همون چیزی که جسم ...

آره منم به اون روح که منظور روان هست معتقدم، ولی به بقیه داستان ها خیر

علم مادی بشر هنوز اونقدا پیشرفت نکرده ک بتونه با استدلای علمی وجود روح رو اثبات کنهتوام بهتره ی کم س ...

این دیگه تهش بود🤣🤣 عزیزم علم کلا مادیه ولی خب تنها منبع معتبره، و همین منبع هم وجود این خزعبلات رو کذب اعلام کرده 

این دیگه تهش بود🤣🤣 عزیزم علم کلا مادیه ولی خب تنها منبع معتبره، و همین منبع هم وجود این خزعبلات رو ...

خداروشکر از رو هم نمیری

ادامه بده ب همین سطح از ندونستنت

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘