ببین، جن واقعیه، ارواح هم، کارماهم که نتیجه ی عمل هست، اون خرافاتی که میگه مثلاً این باوره که کف دستت بخاره قراره پول گیرت بیاد، یا قیچی رو ببند اتفاق بدی میفته
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش . به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده . متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝
نصف شب ب ما گفتن ک برید هتل اینجا خطر داره ما قبول نکردیم گفتیم ک میخایم بمونیم اقا ساعت ۳ صب شد صدای جیغغغ سایشون میفتاد روی چادرمون خیلییی ترسناک بود
چون تحصیل کرده ایم و تو کتاب مقدس اسلام،قرآن بارها به اجنه و ارواح صراحتا اشاره کرده.در حد دبیرستان هم درس خونده باشی میدونی اجنه قدرت اختیار و تفکر دارن درست مثل ما و همچنین بارها گفته شده روح در انسان دمیده شده. تکنولوژی جدید هم با مشاهده و فیلم برداری از دما و ... لحظه خروج روح از بدن رو ثبت کردن.کسی که سواد و علم نداشته باشه اعتقاد نداره.
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...