2777
2789
حوصله بحث ندارم حرف شما درست

نیازی به تایید شما نیست من خودم میدونم درسته با تشکر 

حوصله بحث نداشتی تاپیک نمیزدی 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ریشه علمی ندارن خرافه هستن

علم مادی بشر هنوز اونقدا پیشرفت نکرده ک بتونه با استدلای علمی وجود روح رو اثبات کنه

توام بهتره ی کم سطح سوادتو بالا ببری

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

ببین، جن واقعیه، ارواح هم، کارماهم که نتیجه ی عمل هست، اون خرافاتی که میگه مثلاً این باوره که کف دستت بخاره قراره پول گیرت بیاد، یا قیچی رو ببند اتفاق بدی میفته

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

پس چرا تاپیک زدی 😒

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

حوصله بحث رو من ندارم که هی میخوام جواب بدم هی میگم ول کن حوصله داری

شما که تاپیک زدی یعنی حوصله بحث داری😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چرا فکر میکنید فقط چیزی که بشه با دست لمسش کرد واقعیه؟ای انسان ها چی باعث شده فکر کنید دنیا فقط برا ...

بران صلوات فرستادم ، توهم بفرست لطفا برام همچی خوب پیش بره❤️

شما دیدی؟

ی بار رفته بودیم ابشار 

نصف شب ب ما گفتن ک برید هتل اینجا خطر داره ما قبول نکردیم گفتیم ک میخایم بمونیم اقا ساعت ۳ صب شد صدای جیغغغ سایشون میفتاد روی چادرمون خیلییی ترسناک بود 

ولی میرفتیم بیرون نمیدیدیمشون فق صداشون میومد

چون تحصیل کرده ایم و تو کتاب مقدس اسلام،قرآن بار‌ها به اجنه و ارواح صراحتا اشاره کرده.در حد دبیرستان هم درس خونده باشی میدونی اجنه قدرت اختیار و تفکر دارن درست مثل ما و همچنین بار‌ها گفته شده روح در انسان دمیده شده. تکنولوژی جدید هم با مشاهده و فیلم برداری از دما و ... لحظه خروج روح از بدن رو ثبت کردن.کسی که سواد و علم نداشته باشه اعتقاد نداره.

بران صلوات فرستادم ، توهم بفرست لطفا برام همچی خوب پیش بره❤️

ممنونم عزیزم،،،چشم حتما  انشالله❤️❤️

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...