2777
2789
عنوان

همکلاسیم

77 بازدید | 7 پست

تو مدرسه به دختره هست شلوغه در کل خیلی برونگراس هزار تا رفیق داره امروز همش داشت نگام میکرد هر دو دختریم جوری که من سرمو برمیگردوندم همش نگاه میکرد میخندید من اب میشدم از خجالت بهم گفت جوننن چه لبایی داری (منم درونگرام با هیچکی حرف نمیزنم ) بهم میگه من میتونم ادمای درونگرا رو مث خودم برونگرا کنم یا میاد نگاه چشام میکنه میگه چه چشای خوشگلی داری منم میگم مرسی چشات خوشگل میبینه و اصلا تو کلاس جوری نگاه میکنه من قرمز میشم یا به بغل دستیم همش اشاره به من میکنه میخواد باهام دوست شه یعنی ؟!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میترسم منو به راه بدی ببره چون تجربشو داشتم به خصوص منی که تو دبیرستانمو رشتم تجربیه

حرفتو قبول دارم ، از تجربه خودم بخوام بگم به شدت ادم درون گراییم طوری که از ادمای برونگرا خوشم نمیاد و تا جایی که میتونم ازشون دوری میکنم دوران دبیرستانمم واقعا تو اوج بودم و تمرکزم رو درس بود و با هیچکدوم از بچه ها زیاد گرم نمیگرفتم تا اینکه برا سال کنکورم از دبیرستان خصوصیم مجبور شدم بیام روستا خودمون درس بخونم ، به معنای واقعی شاید بگم اون سال کل زندگیم زیر و رو شد و منی که قرار بود جزو رتبه های تک باشم به خاطر تلنگرهام و رفیق هایی که هدف زندگیشون کلا چیزای دیگه بود الان اصلا نمیتونم رشته های تاپو قبول شم به احتمال بالا، خلاصه بگم اگه واقعا تمرکزت رو درسه دنبال این رفیق بازیا نباش تهش هیچه فقط تفرقه ذهنی ایجاد میکنن