2777
2789
عنوان

باید بزرگ شویم تا بتونیم کنار امام زمان(عجل الله فرجه)باقی بمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5569 بازدید | 923 پست

@ازیتاا‍ 

@fi1fi‍ 

﷽💞

أَتَىٰ أَمْرُ‌ اللَّهِ فَلَا تَسْتَعْجِلُوهُ ۚ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَىٰ عَمَّا يُشْرِ‌كُونَ

[هان‌] امر خدا دررسيد، پس در آن شتاب مکنید. 

او منزّه و فراتر است از آنچه [با وى‌] شریک مى‌سازند✨

در روایات ائمه (ع) منظور از امرالله،

به ظهور امام زمان (ع) اشاره دارد.🌱

نعمانی، الغیبه، ۱۳۹۷ق، ص۱۹۸.🌹

✋سلام و درود خدا بر کسانی که 

در راه دین استقامت ورزیدند ☘️💞

🌱🌺عزیزان همراه به ظهور حضرت بیش از پیش نزدیک شده ایم

نواقص رفتار و اعمال مون برطرف کنیم

تا ان شاءالله با قلب سلیم و آماده، به استقبال امام عصرمون برسیم  🤲

دوست داشتید صفحه اول تاپیک رو بخونید 🥰🍀

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

چشم عزیزدلم 💞

چشمهات سلامت آجی

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

📜 امام صادق علیه‌السلام خطاب به افراد با ایمان در آخرالزمان فرمودند :

📌 آیا می دانید آنان که با ایمان راسخ در انتظار حضرت مهدی (عج) هستند و در بدترین شرایط صبـر می کنند از آزار ها و سختی ها و ترس و ناملایمات بسیاری می بینند ، آنها روز قیامت از پیـــروان راستین ما هستند و به ما نزدیکترند.

📚 احمد، مسند، ج٢، ص٣٩٠

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺‍‍ 

بااجازه استارتر😉

#کسب_درآمد_رایگان

🤩 تبلیغ ببین پول در بیار 🤩

💰روزی ۵۰۰هزار تا ۲میلیون💰

👈 فرصت طلایی و بینظیر 😍

🔹️ برای اولین بار در کشور یک سایت و اپلیکیشن تبلیغاتی به نام "کارسود" شروع به فعالیت کرده و شما با کلیک و لایک کردن تبلیغات این سایت میتونید، روزانه بین ۵۰۰ هزارتومان الی ۲ میلیون تومان درآمد داشته باشید. این کار فوق العاده ساده هست و زمان مارو نمیگیره و نیاز به هیچ تخصصی نداره ودر هرسن و سالی که هستی و هر شرایطی که داری میتونی انجامش بدی

🔹️ ماهر روز توی اینستاگرام و فضای مجازی ساعت های زیادی رو وقت صرف میکنیم و پیج های مختلفی رو رایگان لایک میکنیم بدون اینکه هیچ سودی برامون داشته باشه، اما در این اپلیکیشن با کلیک و لایک کردن تبلیغات بهمون کارمزد میدن و هر روز میتونید درآمد میلیونی کسب کنید.

💯 خیلی ها دارن از این اپلیکیشن پول درمیارن 

واقعا عالیه 🤠🥳😎

همین الان ثبت نام کن✅️

کد معرف یادت نره😉👇

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم💚💞

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم💚💞

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

@بانوهانیس‍ @معصومه1395‍ @مهدویت_انقلابی‍ @دختر_هستم‍ @شب_ماه14‍ ﷽💞أَتَىٰ أَمْرُ‌ اللَّهِ فَلَا تَس ...

اگر جایی از دستم ناراحت شدین بهم‌ بگین، اگر مقصر باشم حتما ازتون عذرخواهی میکنم.