2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😲😲😲😲 هر روز یه رژیم درمیاد  نکنید این کارو توروخدا غذاتونو کم کنید روزی یک الا دوساعت ورزش راحت لاغر میشین همین

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

دیب دمینی که پره نشاسته اس ‌. چجوری میخواد لاغر کنه 🤔

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

نکنه رژیم چاقیه ؟

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
😲😲😲😲 هر روز یه رژیم درمیاد  نکنید این کارو توروخدا غذاتونو کم کنید روزی یک الا دوساعت ورزش ...

تو اینترنت خوندم. منم نشنیده بودم.خیلی چاق شدم اصلا هم تحمل گرسنگی روندارم🙁

ی مقدارتوضیح میدیدلطفا

یعنی اگر می خواین لاغر بشید کربوهیدرات سرخ کردنی و فست فود رو بذارید کنار بجاش از غذاهایی استفاده کنید که یا بخارپز و آب پزند یا کبابی میوه، سبزیجات، حبوبات، سینه مرغ، ماهی اگه کنارش می تونید ورزش کنید که کالری دریافتیتون رو تغییر ندید و اگر نمی تونید کمتر از همیشه بخورید مقدار کم دفعات زیاد در طول روز دوبار هم در هفته نان جو به مقدار کم مجازید و در رژیم خودتون می تونید سبوس گندم هم اضافه کنید 

سیب زمینی بدون ذره ای روغن وقتی کربوهیدرات خالص میشه لاغر کننده است اما اگر همزمان با چیز دیگه ای مصرف کنید چاق کننده . تو ورزش برای اونا که میخوان وزن سریع کم کنند رژیم سیب زمینی خالص میدن میگن مثل هیزم میشه که چربی هارو بسوزونه ولی این رژیم ها اصولی نیست اسیب رسان و مقطعیه

بارانی ام این روزها، خورشید چشمانت مرا رنگین کمانم میکند.