hodaa_0 مدیر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 59 عنوان شیو کردن | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 24 پست بچه ها برای عروسیم ناحیه بیکینو چجوری شیو کنم ک حالت تیغ تیغی نداشته باشهیا زیربغلمو چجوری شیو کنم ک تیره نشه و شما هرچندوقت یبار شیو میکنین 1404/07/16 | 13:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hodaa_0 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 59 یکی دو روز مونده به شب عروسی نوره بزن وقت خوب بزار نوره بزن تا چند روز نرمه و زیبا مو هم هیچی در نمی ... اخه الانم نوره استفاده میکنم ولی بجور بعد یکی دوروز موهام تیغ تیغی میشهبرای اولین رابطه خجالت میکشم اینجوری باشه
عصرپاییزیی عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 5708 هزینه داره و وقت گیره باید بیای و بری ولی نوره راحت ترم سفیدشم میکنه مثل برف اگه اصلاح شده نباشه شوهرتون بدش میاد؟
مهرانگیزجانم عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 3833 اگه اصلاح شده نباشه شوهرتون بدش میاد؟ بدش نمیاد ولی خودم یکم موذب میشم کلا به نظافت مخصوصا زیرشکمم اهمیت میدم دوس دارم اونم اینجوری باشه
norra عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 4478 اخه الانم نوره استفاده میکنم ولی بجور بعد یکی دوروز موهام تیغ تیغی میشهبرای اولین رابطه خجالت میکشم ... نمیشه بابا بعد یکی دو روز که خوبه از من به تو نصیحت شب اول رابطه نداشته باشید اصلا لذت بخش نیست بزارید برا شبای بعد
مهرانگیزجانم عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 3833 نمیشه بابا بعد یکی دو روز که خوبه از من به تو نصیحت شب اول رابطه نداشته باشید اصلا لذت بخش نیست بزار ... قشنگترین رابطه شب اوله چطور میگی بزارین شب دیگه
norra عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 4478 قشنگترین رابطه شب اوله چطور میگی بزارین شب دیگه یه رابطه پر از استرس و خستگی چه قشنگی داره ، پیش ما مشاوره میان زوجها چقدر درد و گرفتاری و سردی جنسی دارن از همین رابطه اول
مهرانگیزجانم عضویت: 1403/11/24 تعداد پست: 3833 یه رابطه پر از استرس و خستگی چه قشنگی داره ، پیش ما مشاوره میان زوجها چقدر درد و گرفتاری و سردی جنسی ... درسته ولی شب اول جذاب ترین رابطه رو داره حتی اگه خسته باشی لذتش قابل مقایسه نیست
norra عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 4478 درسته ولی شب اول جذاب ترین رابطه رو داره حتی اگه خسته باشی لذتش قابل مقایسه نیست نه برای همه خیلی معدود هستن زوج هایی که از شب اول راضی باشن،
قوبونش_بشمه_منه عضویت: 1404/06/10 تعداد پست: 37 تایم زیادی ندارم ک برم من فوری برای یه ماهه یه روش میخوام برا همون یه ماهم ریزش داره خیلی
eelham عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4783 هزینه داره و وقت گیره باید بیای و بری ولی نوره راحت ترم سفیدشم میکنه مثل برف خب واسه موهایی که ضخیم شده خوب جواب نمیده من میذارم ولی تمیز نمیکنه کامل🥲 هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....