2777
2789
عنوان

دلیل بودنتون😊

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 37 پست
دلیلم : نیلای رو راضی کنم منو واسه داداشش بگیره چون به چشم خواهرشوهری بسیاااااااااااار مهربان و خوش ...

😆😆😆عروس خودمونی😂😍😘😘😘😘عاشقتم کخ

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عشقم  خیلی دوست دارم  

عید اومدم شهرتون  بسیار  شهر زیبا ومردم با صفایی دارین   

بسه یا بازم  بگم 😘😘

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
😆😆😆عروس خودمونی😂😍😘😘😘😘عاشقتم کخ

من فدااااااااااات بشمممم مهربووووووووونم😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

منم عاشقتم عچقم🌻🌷🌻🌷🌻🌷

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

فقط اومدم ببینم انام کی پخش میشه همین😂😘

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
سلام عشقم  خیلی دوست دارم   عید اومدم شهرتون  بسیار  شهر زیبا ومردم با صفایی دا ...

😍😍سلام دوسیم 

فدات شم 😍😍😍نظر لطفته مهربون 

خیلی خوش اومدین😃😍

بسع😂

من فدااااااااااات بشمممم مهربووووووووونم😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 منم عاشقتم عچقم🌻🌷🌻🌷🌻� ...

😍😍😍🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌼🌷🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸عزیزمییییی تو که نفس