2789
عنوان

مامایی خوبه

132 بازدید | 15 پست

من ترم ۳ بهداشت عمومی ام 

امسال ترازم ۷۴۰۰ شده و مامایی آزاد میارم

به نظرتون مامایی بهتره از بهداشت؟  

آخه همه میگن شغل کثیفیه و استرسش زیاده و بازار کارش اشباع شدست ! حقوقش هم با بهداشت یکسانه

نظرتون چیه ؟ کسی هست ماما باشه و حقیقت رو بگه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر بهداشت شغلش تضمینه...من بودم مامایی نمیرفتم

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

بهداشت دولتی?

شما همون اردکی سابق هستید؟

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

سلام اره کاربریم ازاد شد😂

به سلامتی😅😍❤️🫂

نه اونم آزاده

مامایی بهتره اگه بهداشت دولتی بوده میگفتم دولتی پرستاری ازادم میاری پرستاری بهتره ازبقیش

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

از نظر کثیف کاری و آینده شغلیش؟

ببین عزیزم وقتی عاشق مامایی باشی بدنیا آوردن بچه کثیف کاری نیست 

هر کی بهت گفته خودش سر در نمیاره یا علاقه نداره 

اگر کار بیمارستانی دوس داری برو مامایی 

اگه نه بهداشت عالی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده