2777
2789
عنوان

وام ویپاد

131 بازدید | 13 پست

میخاستم وام یک میلیونیه ویپاد رو بگیرم رتبه ی اعتباریم d1 شد و بهم وام نداد😐

الان اگه بخوام پول بزارم حساب و بخوام وام ۵۰ تومنی ام بگیرم بهم تعلق نمیگیره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک که باید همون اول بار بشه .

واسه بقیه وام ها هم شما باید سکه جمع کنی 

یه پولی بخوابونی باشه تو کارت 

من دوباره یک تومنی میگیرم 

دو باز شد برام ولی چون پول تو کارت اصلا نخوابونده بودم بهم نداد دیگه یک تومن گذاشتم چند روز باشه 

دختر چشم آبی مورد💖

همون اول که حساب باز کردم اعتبارسنجی کردم d1شد نداد

آخه می‌گفتن یک برا همه باز میشه 

یکم پول بزار چند روز باشه کم کم باز میشن 

اگه قسط و بدهی بانکی داشته باشی هم باز نمیشه

دختر چشم آبی مورد💖

آخه می‌گفتن یک برا همه باز میشه یکم پول بزار چند روز باشه کم کم باز میشن اگه قسط و بدهی بانکی داشته ...

بدهی بانکی ندارم وام ازدواجمو با دو سه روز تاخیر واریز میکنیم

چطوری اعتبار سنجی می‌کنید

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
آخه می‌گفتن یک برا همه باز میشه یکم پول بزار چند روز باشه کم کم باز میشن اگه قسط و بدهی بانکی داشته ...

امروز ده تومن واریز کردم تو کارتم ببینم اگه رتبه ی اعتباریم تغییر کنه دوباره پول بزارم وگرنه الوی سکه جمع نکنم

امروز ده تومن واریز کردم تو کارتم ببینم اگه رتبه ی اعتباریم تغییر کنه دوباره پول بزارم وگرنه الوی سک ...

پشتیبانی داره پیام بده و مشکل تو بگو اونا بهت میگن اعتبارت بالا می‌ره یانه 

دختر چشم آبی مورد💖

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز