قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5659 عنوان حاجی یه سوال 😐😐😐خونه ی خودتونم میرینین نمیشورین 122 بازدید | 13 پست دسشویی عمومی میری میبینی یادگاری گذاشتن بچه هم اومده مامان بچه هامیرینن نمیشورن تومدرسه حالم بدمیشه نمیتونم برم دسشویی ببخشیددیگه واضح میگم واقعاسواله برام 1404/07/16 | 09:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninizahrajan عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 7997 دبیرستان مادخترگنده هاهمونجوری میزاشتن میومدن بیرون من هیچ وقت تودوران مدرسه دسشویی نمیرفتم .یه باراعتراض کردم دهتراگفتن اونجاکه پذیرایی نیست خب همون شکلی میشه گفتم حتناخونهاتونوبوگرفته یه فکری کنین درگیری شدیدی شدفرارکردم
شهمیرزادوطنم عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 841 منم خیلی این قضیه اذیتم میکنه. دیروز زنگ زدم مرکز بهداشت گزارش مدرسه رو دادم. گفتن شنبه میرن بازدید. پسرم بترکه دستشویی نمیره میگه خیلی کثیفه. ازاین کاربری دونفر استفاده می کنیم منو دخترم. لطفاً کاراگاه بازی در نیارین
86_arezo عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 638 متاسفانه حیوون ها نمبشورن ادم ها رو هنوز نمیشه گفت میشورن یا نه
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5659 دبیرستان مادخترگنده هاهمونجوری میزاشتن میومدن بیرون من هیچ وقت تودوران مدرسه دسشویی نمیرفتم .یه بارا ... انلایناجواب ندادن حتماخودشونم اره بخدامن موندم چرانمیشورن ازخودشون دراومده فک کن پسرمن با7سال سن اومده میگه بچه های دیگه اینجوری میکنن
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5659 منم خیلی این قضیه اذیتم میکنه. دیروز زنگ زدم مرکز بهداشت گزارش مدرسه رو دادم. گفتن شنبه میرن بازدید. ... پسرمنم میگه مامان نمیتونم دسشویی شماره 2برم، برااون یکی هم میگردم تمیزباشه میرم
nazaninizahrajan عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 7997 انلایناجواب ندادن حتماخودشونم اره بخدامن موندم چرانمیشورن ازخودشون دراومده فک کن پسرمن با7سال سن اوم ... پسرت راست میگه باورکن
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31962 من هیچوقت دستشویی عمومی نمیرمیبار از تهران تا مشهد نرفتم داشتم میترکیدم خیلی بده واقعامتاسفاته دخترمم تو مدرسه دستشویی نمیره بس ک کثیفن خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5659 پسرت راست میگه باورکن اخه بچه چرابچه هاحساسن البته بزرگ بشن دقیقامیشن همون بزرگتراواقعاازحیفه بگیم حیووون سگ وگربه دسشویی میکنه روشومیپوشونه
fereshte1373 عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5486 بچه منم نمیره دسشویی میگه کثیفه خب اینا دبستانین باید ب مستخدم بزارن ک هر دم ب دیفه بشوره یا سیفون بزارن تومدرسه چی
قارقار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/21 تعداد پست: 5659 بچه منم نمیره دسشویی میگه کثیفه خب اینا دبستانین باید ب مستخدم بزارن ک هر دم ب دیفه بشوره یا سیفون ب ... بابامادراازبس بیشعورن بایدیادبدن خوب مستخدم چه گناهی کرده یادسشویی عمومی، رفتم اموزشگاه ثبت نام نظافتچی اومددادزدبه یه اقارفتی رییدی چرانشستی نفهم طرف قرمزشدهیچی نگفت گفت بروبشوربگرداینقدخوشم اومدازکارنظافتچی
fereshte1373 عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5486 بابامادراازبس بیشعورن بایدیادبدن خوب مستخدم چه گناهی کرده یادسشویی عمومی، رفتم اموزشگاه ثبت نام نظاف ... اره خب مرد زن بزرگ بشورن ولی بچه ها ک راستش نمیشورن خب هرکاریشونم کنی ولی باید ی سیفون بزارن تو دسشویی ک کار راحت باشه