2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

يه ذكري هست. واسه حفظ ابرو. 

الان برو وضو بگير بشين بخون. يه دور تسبيح حداقل. ديگه خيالت راحته كه پسره كاري نميتونه كنه. 

الان نزديك اذون صبحه تايم خوبيه. به خدا هم قول بده ديگه وارد اين روابط نشي. 

هم ابروتو حفظ ميكنه هم به دلت ارامش ميده. 

اون ذكر رو هم تو نت بزن مياره

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

يه ذكري هست. واسه حفظ ابرو. الان برو وضو بگير بشين بخون. يه دور تسبيح حداقل. ديگه خيالت راحته كه پسر ...

میشههه لطفا تاپیک آخرمو راهنمایی کنی

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
ممکنه به بقیه نشون بده اما آبرو با این چیزا نمیرهمگه چیکار کردی

هیچی حتی حرف زشتم نزدم بهش 

فقط حرفای عادی 

اونم گفت برای اینکه پیامکون بتونه جدی باشه باید عکستو ببینم تا بدونم چه شکلی هستی منم گفتم حق داره یکی دادم 

بعد سر یه چیزی شرط بندی کردیم من باختم و در مقابلش گفت دوتا عکس دیگه میخوام دوست دارم همش ببینمت میخوام بیام خاستکاریتو این حرفا گفت من میخوامت اکه تو بخوای جدی میشم و رسمیش میکنم 28سالشه من 21

چیزی به ذهنم نمیرسه🙂😂❤