2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ملایم

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

واقعا چطوری بعضیا حوصله آرایش سنگین خط چشم ، مداد ، سایه کرم پودر کانسیلر  هایلایتر دارن‌ ،‌ یه روتین پوستی با لیپ گلس یا رژ نود وفرمژه بزن بپر بیرون ، چهره آدم با میکاپ لایت ناز تر بنظر میرسه چون دلقک ها برای خنداندن دیگران صورتشو زیاد نقاشی پر رنگ میکنن

واقعا چطوری بعضیا حوصله آرایش سنگین خط چشم ، مداد ، سایه کرم پودر کانسیلر هایلایتر دارن‌ ،‌ یه روتی ...

ببخشیدا ولی پیکمی بازیا چیه من خودم آرایش کم میکنم ولی هر کس آرایش زیاد کنه دلقکع؟😐😂 هر کسی ی مدل دوست داره 

واقعا چطوری بعضیا حوصله آرایش سنگین خط چشم ، مداد ، سایه کرم پودر کانسیلر هایلایتر دارن‌ ،‌ یه روتی ...

اره منم بدم میاد 

هزار جور خط میندازن رو صورتشون که صورتشون استخونی تر به نظر بیاد 

اره منم بدم میاد هزار جور خط میندازن رو صورتشون که صورتشون استخونی تر به نظر بیاد

دیگه الان همه به سلامت پوست و مو بیشتر اهمیت میدن چند تا مصاحبه دیدم میگفتن دخترای خاورمیانه خیلی آرایش میکنن کمبود اعتماد به نفس دارن ، بعد خیلیا بهشون بر خورده بود ، ما دخترا همینجوری زیبایییم با یه میکاپ سبک و نچرال زیباییمون رو حفظ کنیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز