roogi مدیر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 1018 عنوان بدبخت شدم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 17 پست نی نی سایتم تو گوشی مامانم باز بود...داداشم قشنگ خونده تاپیک آخرم رو...الانم ی دعوا حسابی کردیم. 1404/07/16 | 02:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roogi مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 1018 خود نی نی یار گفته با تعلیق شدن، تاپیک هاتون حذف نمیشه و بقیه میتونن ببیننشون. فقط خودت نمیتونی تاپی ... گلم من لینک تاپیک رو فرستادم به صورت ارسال پیام برای نی نی سایت.اینجور که اول این تاپیک تو تلگرام برا خودم فرستادم بعد لینک رو کپی کردم و برا نی نی یار فرستادم.قسمت خصوصی که نی نی یار میگه دقیقا کجاست؟
آیه۸۵ عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 5096 گلم من لینک تاپیک رو فرستادم به صورت ارسال پیام برای نی نی سایت.اینجور که اول این تاپیک تو تلگرام بر ... هم از طریق گزینه ارسال پیام میشه خصوصی فرستاد. هم پایین صفحه که بری یه گزینه هست ارتباط با ما. اونجا هم میتونی با نی نی یار خصوصی صحبت کنی.
roogi مدیر استارتر عضویت: 1398/10/30 تعداد پست: 1018 هم از طریق گزینه ارسال پیام میشه خصوصی فرستاد. هم پایین صفحه که بری یه گزینه هست ارتباط با ما. اونجا ... مرسی جانم فرستادم الان کاش رسیدگی بشه🤕🤕🤕