اینو ب هیچکس نگفتممممم لطفا اخرش جواب سوالمو بدید.بچها من با ی پسری داشتم آشنا میشدم طرف بازاری بود و خب رابطمون استاندارد بود.اوایل هرشب پیام میداد و وقتاییم ک من پیام نمیدادم میگفت چرا پیام نمیدی و تا من پیام ندم تو پیام نمیدی و.....منم میگفتم تو سرکاری یا ممکنه دستت بند باشه میگفت نه من وقتم آزاده و اگ نباشه خودم بت میگم.ما هرشب چت میکردیم حتی شده بود تا نزدیکای صبح و میگفت من هرکاری کنم زودتر از ۴ یا ۵ خوابم نمیبره..
گذشت تا من عقد دختر خالم بود و یکی دوشب نشد خیلی باهم صحبت کنیم. بعد اون دیگ خیلی خیلی کم پیام میداد..اینجوری بود ک دیگ خودم پیام میدادم...
براش غذا درست میکردم میبردم مغازش...
از تیپ و هیکل و قیافه هیچی کم نداشت.شاید فک کنید اغراق میکنم اما واقعا ۱۰۰ بود.یعنی خودم ک میرفتم مغازش و گاهی اوقات مشتری دختر میومد قشنگ میفهمیدم دارن چطور نگاش میکن و...
اصلا قد و هیکلش قیافش خیلی خوب بود.💔حتی اسکرین شات پیامای دخترا رو ک بهش پیشنهاد میدادن برام میفرستاد ک ببین من بهت وفادارم و...
اولین بار ک همو دیدیم انقد خجالت زده بود ک بعدش پیام داد من فقط محو تو بودم و تو چشمات مال منه و غیر من حق نداری تو چشمای کسی نگاهی کنی ولی ی ویژگی بدی ک داشت این بود ک اصن زیاد حوصله نازکشیدن نداشت.