2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 47 پست
واقعا اگ خوب میکنه میخورم چون دیگ از اضطراب بیماری واقعا بیماری گرفتم دیونه شدم ی مدت از زگیل اینا م ...

من رو ام اس انقد تو فکرم اومد که بخاطرش اظطراب گرفتم.....ام آر ای رفتم آزمایش عکس....اصلا خیلی اوضاع بدی بود

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من رو ام اس انقد تو فکرم اومد که بخاطرش اظطراب گرفتم.....ام آر ای رفتم آزمایش عکس....اصلا خیلی اوضاع ...

منم ی بار زانوم خالی شد فک کردم ام اس دارم علایمش خوندم دیدم همشو دارم واقعا دیونه میشه ادم خیلی مسخره ب نطر میاد ولس انقد ذهنم اشفته کرده که هم از درس موندم هم شغلم ول کردم نه به خونه زندگی میرسم بارها شده گریون رفتم مطب دکترها...

منم ی بار زانوم خالی شد فک کردم ام اس دارم علایمش خوندم دیدم همشو دارم واقعا دیونه میشه ادم خیلی مسخ ...

منم با گریه رفتم مطب دکتر باور کن تو یه هفته ده تا دکتر رفتم‌‌‌‌....آخرین دکتر خدا خیرش بده گفت برو روانپزشک انقد نگرد مطب ها رو ....رفتم پیش روانپزشک دارو داد سه هفته بعد استفاده حالم رفته رفته بهتر شد

منم ی بار زانوم خالی شد فک کردم ام اس دارم علایمش خوندم دیدم همشو دارم واقعا دیونه میشه ادم خیلی مسخ ...

ببین ی چیزی هست خیلی مهمه الان این طرز فکرا کلد اشتباه هر موقع ب ذهنت میاد بگو اشکال نداره من بیمارم مریضی دارم

منم با گریه رفتم مطب دکتر باور کن تو یه هفته ده تا دکتر رفتم‌‌‌‌....آخرین دکتر خدا خیرش بده گفت برو ...

بمنم همشون گفتن وسواس داری 

تو علایم هم داشتی؟

من مثلا جوش داشتم فک کردم زگیل و سرطان هست رفتم مطب انقد گریه کردم دکتر گفت نیست هی حس میکردم دکتر نا بلدی هست چندین ویزیت آنلاین رفتم بعوش دیدم درمان داره ازذهنم در اومد رو چیزای ناعلاج مغزم قفل میکنه اطرافیان هم درک ندارن،💔💔💔

حتما الان میزنم دستت درد نکنه

حتما فیلماشو ببین چن بار خوب دقت کن ب حرفاش ب راهکارش ب تمریناش خیلی تاثیر داره 

پیش روانپزشک بری فایده نداره قرص برات مینویسه انقدر عوارض داره

بمنم همشون گفتن وسواس داری تو علایم هم داشتی؟من مثلا جوش داشتم فک کردم زگیل و سرطان هست رفتم مطب انق ...

منم سرطان....ام اس....زگیل ...پدرم در اومده

ببین ی چیزی هست خیلی مهمه الان این طرز فکرا کلد اشتباه هر موقع ب ذهنت میاد بگو اشکال نداره من بیمارم ...

خب میگم اگ زود پیگیری نکنم زمین گیر میشم

بخاطر همین میرم مطب دکتر میگه چیزیت نیست میگم اشتباه تشخیص داده کلی ازمایش و سونو اینا میرم

دوس دارم مثل ادم عادی باشم حتی بیماری هم باشه خودم نبازم

خب میگم اگ زود پیگیری نکنم زمین گیر میشمبخاطر همین میرم مطب دکتر میگه چیزیت نیست میگم اشتباه تشخیص د ...

خوب نباید بری دیگه آزمایش اینا بدی الان دیگه مطمعن شدی که هیچ مریضی نداری درسته

اگه خواستی بری دکتر هم برو پیش روانشناس