2777
2789
عنوان

پوست صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 50 پست
کک و مک و رنگش تیره تر شده

پوستتو بخور بده همیشه اسکراب بگیر بزن بیرون رفتنی ضدافتاب بزن همیشه

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به دکترای پوست و غدد ایمان بیارین بدنو تنظیم میکنن

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

ضد آفتاب بزن و اگه کرم پودری هستی بنداز کنار .چون من کرم پودر میزدم صورتم لک شده بود و انگار داشت چروک میشد الان دوساله فقط ضدافتاب میزنم و پن کک.خیلی نسبت به اون موقع بهتر شده .بشه پن ککم میزارم کنار

برا من زیر چشمامه..گفت فقط کمرنگ میشه کامل برطرف نمیشه.توهم زود برو دکتر.برامن اولش خیییلی کمرنگ بود ...

رفتم جانم چند بار یکیش صابون آلو ورا داد یکیش چندتا ضد آفتاب اصلا فرق نکرد

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
دکتر چیا گفت؟ واسه منم لک افتادا

گفت ک فقط اون قسمت پوستت ک بیرونه خرابه...اینم درست از ضدافتاب استفاده نکردی اینجوری شده...کرم و ژل و اینجور چیزا داد.ولی گفت از بین نمیره کمرنگ میشه

🔇
ضد آفتاب بزن و اگه کرم پودری هستی بنداز کنار .چون من کرم پودر میزدم صورتم لک شده بود و انگار داشت چر ...

پن کک چه مارکی میزنی فدات

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
پوستتو بخور بده همیشه اسکراب بگیر بزن بیرون رفتنی ضدافتاب بزن همیشه

قربونت

کک و مک و رنگش تیره تر شده

من ی دوست داشتم خیلی پوستش کدر سیاه لکدار بود هیچ بعد یکسال دیدمش شده بود این برف بخدا اصلا نشناختم اون منا شناخت گفتم چقد تقیرکردی چ کرمی زدی گفت کرم نزدم میگفت همی کرما را قطع کردم فقط شبا ماسک شاهتره با ماست میزنم واقعا تعجب کردم

قربونت

نشی عزیزم سیب زمینیم خیلی خوبه برا تیرگی پوست امتحان کن

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
برا من ضدلکم داده.همشم خارجیه.امیدوارم کارساز باشه

آره خارجیا خوبن انشالله که کارساز میشه جانم واس من سینیره داده بود

من ی دوست داشتم خیلی پوستش کدر سیاه لکدار بود هیچ بعد یکسال دیدمش شده بود این برف بخدا اصلا نشناختم ...

شاهتره با ماست حتما استفاده میکنم 

نشی عزیزم سیب زمینیم خیلی خوبه برا تیرگی پوست امتحان کن

حتما جانم