2777
2789
عنوان

راهنمایی

88 بازدید | 14 پست

۷,۸ ماهه ازدواج کردیم شوهرم خیلی زود جوش میاره زود عصبی میشه داد میکشه واسه منی ک مخصوصا خیلی حساسم سخته اصلا نمیتونم تحمل کنم عصبی شدنی جلو خونوادش خونوادمم داد میکشه یا تند میشه البته باهمه اینجوریه ولی من سختمه چیکار کنم?خیلیم شکم پرست مثلا امروز تخم مرغ و سوسیس درست کردم اومد ک خونه ب بهانه های مختلف داد و بیداد و عصبانی شد

بعد نمیگم چشاش هرز میچرخه ها ولی کلا با خانوما خیلی راحته میگ می خنده بارها هم شده پیش من ب یکی دیگ نگاه میکرده و ازش پرسیدم ک چرا اما قسم میخوره ک من نگاه اونجوری نمیکنم ب کسی نظر ندارم شاید چون تو حساسی اینجوری شده و دست خودم نیست و اصلا جوریم نیست ک بگم کمبود داره چون شغلش جوریه ک روزانه با زن و دخترا هم سر کار داره میگم اگ  از اون آدما بود خب قبل من...

چیزی واسه گفتن ندارم😊

شوهر منم با خانومایی فامیل راحت حرف میزد اما من خیلی ناراحت میشدم وخیلی جدی بهش گفتم گفتم منم با مردای فامیل میگمو میخندم بقول خودت منظوری ندارم خداروشکر خوب شده ،کلی قسم وایه خورد که من منظوری ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم با خانومایی فامیل راحت حرف میزد اما من خیلی ناراحت میشدم وخیلی جدی بهش گفتم گفتم منم با مرد ...

ن این با همه اینجوریه خیلیم زبون باز و بارها و بارها گفتم اما...درست نشده

چیزی واسه گفتن ندارم😊
شوهر منم با خانومایی فامیل راحت حرف میزد اما من خیلی ناراحت میشدم وخیلی جدی بهش گفتم گفتم منم با مرد ...

ما تو ماه اول عروسیمون داشت بایکی چت میکرد ک ی تیکشو دیدم ک اون زده بود عروسی کردی? جواب اینو ندیدم از همون موقع نسبت بهش بدبین شدم

چیزی واسه گفتن ندارم😊
ن این با همه اینجوریه خیلیم زبون باز و بارها و بارها گفتم اما...درست نشده

بیشتر مردایی که بیرون میگنو میخندن تو خونه برعکسن،شوهر منم این مدلیه ،باتندی با آرومی باهاش حرف زدم میگه دست خودم نیست منم ی مدت خودمو سرگرم کردم ومحلش نمیدادم خوب شد ،برعکسش برادرم بیرون ی کلمه حرف نمیزنه اما تو خونشون جه اداها که در نمیاره

شوهر منم با خانواده خودشم تنده اما من فهمیدم جواب تندیاش سکوته وواقعا تغییر کرده 

الان دیگ منم سکوت میکنم ولی میدونی جلو بقیه دوست ندارم زایم کنه

چیزی واسه گفتن ندارم😊
بدبین نباش خودتو اذیت میکنی شاید ی مرد بوده 

کاش میتونستم آخه چیزی براش کم نمیزارم و شاید از خیلیا و خودش سرتر باشم.در حدی ک هیچکس فکر نمیکرد من جواب بله بهش بدم.ب خاطر همین حرصم میگیره.ن دختر بود 

چیزی واسه گفتن ندارم😊
الان دیگ منم سکوت میکنم ولی میدونی جلو بقیه دوست ندارم زایم کنه

منم خیلی ناراحت میشم جلو بقیه مخصوصا خانوادم بد حرف میزد اما حالا خیلی بهتره ،اول ازدواجته زمان میبره فقط با خوبی باهاش حرف بزن ،من بهش میگفتم من دیگه باهات جایی نمیام تو منوضایع میکتی حالا دیگه خیلی حواسش،هست 

2790
2778
2791
2779
2792