یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
میگی از من کلا چیا حس میکنیخصوصیات یا ماه تولد یا اول اسمممن از حالا به بعد ازدواج میکنمامیرعلی حسش ...
عزیزم خانوم مهربون و دل پاکی هستی اما گاهی لجبازی میکنی یه مقدار شکاکی ولی ته دلت چیزی نیست زود دلخور میشی زود از دلت درمیره یه چندوقته نا آرومی انگار یه چیزی ذهنتو درگیر کرده اصلا بهش فکر نکن چون همونطور که میخوای پیش میره و حل میشه یه نفر هست که خیلی دوستت داره برات دلسوزی میکنه به نصیحتاش گوش کن. رابطه احساسی داری که حستون دوطرفه اس اما کند پیش میره چون تردید وجود داره نسبت به خانواده ها. روزای شنبه برات خوش یمنه آیت الکرسی بخون باهرکسی راز و نیاز نکن چون حسود داری انشالله به خواسته قلبت میرسی تا ۳ وعده دیگه احتما ۳روز.هفته یا ماه. از خدا غافل نشو همیشه از خودش کمک بخواه.انشالله همه چیز همونی میشه که میخوای با توکل بخدا♥