2777
2789
عنوان

کنکور 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابرو ؟ مگه کار خلاف میکنی اینا خیلی خوبن چیه هدفت

هدفم دندون و پزشکی بود اولش ولی دیدم ادم درس خوندن نیستم گفتم مامایی پرستاری هوشبری اتاق عمل دولتی ولی حتی دولتی هم نمیارم اینارو باید برم ازاد 

ازادم پولش زیاده

هدفم دندون و پزشکی بود اولش ولی دیدم ادم درس خوندن نیستم گفتم مامایی پرستاری هوشبری اتاق عمل دولتی و ...

خب عزیزم منم که اولش گفتم بخون 😂😂😂😂

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

رشتتون چیه

کارشناسی مشاوره بودم شش ترمه تموم کردم بالافاصله استخدامی آموزش و پرورش قبول شدم 

ارشدم استعداد شدم بدون آزمون خوندم مشاوره مدرسه فقط پایان نامه مونده 

بجنگ برا چیزی که میخوای اما نه الکی واقعا بخون امسال رو جدی بگیری مطمئن باش سال دیگه رتبت بهتره خیلللی بهتر چون تو با اینکه تو رابطه بودی با اینکه ساعت مطالعه ات میشه گفت خیلی پایین بوده اما هر سال پیشرفت داشتی حالا فک کن بخوای جدی بخونی قطعا میترکونی 

نجنگیده نباز💚

سلام.لطفا  برای شوهرم دعا کنه یا یه دونه صلوات بفرستید هم مغازه خوبی پیدا بشه و هم کار جدیدش پربرکت باشه ممنونم

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .