2777
2789
عنوان

کنکور 🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1657 بازدید | 91 پست

همیشه یادت باشه که تو مقصر نیستی

تلاشتو کردی، صبر کردی و هرچی که لازم بوده به جا آوردی...

الانم هرچی بشه بهترین و زیباترینش قراره برای تو رقم بخوره تو از برنامه خدا خبر نداری ولی اون حواسش بهت هست

مشکل از کشور و نوع آموزشی فرهنگی ما هست نه شمایی که هیچ این وسط هیچ کاره هستی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه مشاور داشتم؛ میگفت وقتی پشت کنکور بمون که مطمئنی دفعه بعدی میتونی تلاشو ۱۰ برابر بیشتر از الان کنی؛ اگه‌بخوای همینجوری بلاتکلیف پشت بمونی دیگه‌ حتی  قبولم بشی جونی برات نمیمونه که ذوق کنی... بنظرم یا آزاد برو با سوابق تحصیلی اگه‌ممکنه 

اگرم ممکن نیست دیگه هر دانشگاهی قبول شدیو برو و پشت نمون 

امیدوارم موفق بشی عزیزم💓

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیشرفت ؟سال اول 100 هزار شدمسال دوم 50 هزارسال سوم 30 هزارسال چهارم 25 هزارولی هر سالی که گذشت نشد ک ...

عزمزمه بخون بازم من سال اول شدم ۲۲ هزار امسال ۱۳ هزار 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

22 سالم شده بازم بخونم؟ینی 23 سالگی وارد دانشگاه شم؟

اره تو که موندی یه سالم روش 

البته ببین رشته های خوبم زیاد هست مثل حسابداری و مدیریت حتی پیام نور اگه تلاش کنی پول خوبیم داره

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

من با وجود ی لیسانس و اینکه متاهلم شروع کردم شرایط مهاجرتم داشتم ولی نمیخوام از همسرم دور شم

برا منم خیلی سخته ببسن طبیعیه ی روزایی با کیفیت و اوکی نباشه ولی هرروز سعی کن بخونی 

منم امروز حالم بد شد

رو کتابا گریه میکرپم

اره تو که موندی یه سالم روش البته ببین رشته های خوبم زیاد هست مثل حسابداری و مدیریت حتی پیام نور اگه ...

گلم من ابروم میره بعد این همه سال برم اینارو بخونم🙂 بع امید یه رشته خوب موندم

برا دانشگاه خیلی پیرم 🙂ترم اولیا کوچیکن

نزن این حرفو تو رشته های پزشکی دندون دارو 

میبینی طرف 30 سال سن داره بچه داره شوهر داره 

حتی دیدم حاملس تازه وارد دانشگاه میشه 

تو ک تازه 22 هستی مجردی بهترین زمانته 10 سال دیگ پشیمون میشی اگ نخونی پس بخون دورت بگردم 

گلم من ابروم میره بعد این همه سال برم اینارو بخونم🙂 بع امید یه رشته خوب موندم

ابرو ؟ مگه کار خلاف میکنی اینا خیلی خوبن 

چیه هدفت