2777
2789
عنوان

کنکور 🙂💔

1655 بازدید | 91 پست

ن میشه ادامه بدم راهمو نه راهی دارم برگردم🙂

از سال 400 دارم کنکور میدم

اینگار یه ساختمون 10 طبقه روم اوار شده نمیتونم دربیام💔

اینگار توی یه باتلاقم کسی پیشم نیس🙂 

دوس دارم بمیرم🙂

نتونستم به خودم اثبات کنم که میتونم🙂

هیچ وقت حاضر نشدم برم یه رشته بدون اینده شغلی درس بخونم و قضیه کنکورو تموم کنم🙂

تا ابد حسرتش تو دلم میمونه

کجایی جوونی؟

کجایی که یادم نمیاد سن 18 تا 22 چطوری گذشت🙂

بهترین روزای عمرمو پای یه ازمون هدر دادم🙂 و در نهایت شدم 25هزار منطقه 3🙂💔

من همون ضعیفیم که باخت داده🙂

من همونیم که عرضه نداشت روزی 4 ساعت بخونه 🙂

من همونم.. یه ادم بی خاصیت که بودو نبودش برای این جامعه فرقی نداره 🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقااااا مثل توام از ۴۰۱ دارم کنکور میدم .

الان داشتم تو یه تاپیک دیگه میگفتم مریض شدم امروز جلو خانوادم زدم زیر گریه. از پنجره هوای پاییزیو با حسرت نگاه میکنم. به لیوان آب هم میخورم فکرم درگیره کنکوره. خستم به شدت خستم. نمیتونم ول کنم پدرم در اومد تو این راه. مغزمم مثل قبل نی ادامه بدم کاش بمیرم راحت شم

بگیر بخواب امشب فاز گرفتی 

فردا حالت خوب میشه جدی میگم 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

بسه دیگه کنکور نده هر رشته ای آوردی برو من خودم دیپلم ۹۹ هستم چند ترم روان پیام‌نور خوندم باز امسال کنکور دادم ۲۱ هزار ولی یه شهر محدود زدم که بومش نبستم برا همین امیدی ندارم همون روان ادامه میدم 

عزیزم اینکه یه ادم نتونه از یه کنکور ساده رد شه و همه همسناش رفتن دانشگاه ینی سرزنش نداره🙂

رهاش کن خواهر من تاکی میخوای خودتو عذاب بدی 

ببین گلم توی این 4 سال متوجه کوتاهی های خودت شدی یا نه؟ 

احتمالا شدی ولی تغییر نکردی 

پس همینجوری خودت رو بپذیر 

عزیزم من یه هفتس حالم بده🙂

باشه فقط بگیر بخواب فردا غصه بخور 

یکمم فکر کن ـ 

خو بدون ازمون برو ـ 

معدلت کمه؟ 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐