2777
2789

5اقدامم این ماه کلوفین خوردم امروز روز25 سیکلمه 10 روز سینم دردمیکنه ونوکش حساس شده ازدیروزم کمرم خیلی شدید درد میکنه امروزهم علاعم پری دارم حالا به نظرتون باردارم میتونم فراداتست بزنم یازوده

علائم پریود و اوایل بارداری خیلی شبیه هم دیگه س

یه کم صبر‌کن از موعدت ک گذشت بیبی بزن

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون ولی انتظارش خیلی بده عجله دارم

چه جالب شرایطمون مثله همه من  ۵ ماه اقدامم این ماه دکتر بهم متفورمین و کلومفین داد از ۴ فروردین رفتم اقدام  الانم دل درد و کمر درد دلرم باید ۱۹ میشدم ولی میخوام ۲۳  بی بی بذارم

مشاوره تلفنی متخصص طب سنتی گیاهان دارویی  محمد صدیقی - 09120580638-02165114469--09155077358

-------مشاوره طب سنتی انلاین در تل گرام - ایدی پاسخگو سوالات Kh_sedighi@ -------------------------- عطاری شاه جهان --کانال طب سنتی تهران : https://telegram.me/atarishahjahan