تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم
من تا حالا شما رو تگ نکردم واسه همین نمیدونم باید چطور بگم ولی چندین باره تاپيک هام میترکه تا جایی که میدونم ممنون نیست یبار سؤال پرسیدم چطور فمینیست بشم ییار درمورد تجاوز بودم یه اتفاقی که افتاده بود رو گفته بودم ترکوندن میشه لطفا رسیدگی کنین چون واقعا بیخود میترکه
زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚 کیدرامرم💜🍓💅نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
سلام من تا حالا شما رو تگ نکردم واسه همین نمیدونم باید چطور بگم ولی چندین باره تاپيک هام میترکه تا جایی که میدونم ممنون نیست یبار سؤال پرسیدم چطور فمینیست بشم ییار درمورد تجاوز بودم یه اتفاقی که افتاده بود رو گفته بودم ترکوندن میشه لطفا رسیدگی کنین چون واقعا بیخود میترکه
سلام من تا حالا شما رو تگ نکردم واسه همین نمیدونم باید چطور بگم ولی چندین باره تاپيک هام میترکه تا ج ...
ممکنه که تاپیکهاتون با گزارش 10 نفر تعلیق میشه ولی در مورد تجاوز چون تاپیک ناخوشایندی هست گزارش بخوره نی نی یار تعلیق میکنه و یا اگر موضوع تاپیک ممنوع نباشه ولی داخل تاپیک بحث و دعوا باشه بازم نی نی یار تعطیل میکنه
برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
ممکنه که تاپیکهاتون با گزارش 10 نفر تعلیق میشه ولی در مورد تجاوز چون تاپیک ناخوشایندی هست گزارش بخور ...
آها پس بهتره درموردش نزنم یکی دوبار زده بودم
خودم دعوا کنم یا بقیه دعوا کنن چون من چیزی نگفتم به هیچکس آخه بعضی تاپیک ها هم هست درمورد علاقم به چیزی سریال بازیگر کره ای اونجا هم میان دعوا یا بی احترامی میکنن چیکار کنم🥲
آها پس بهتره درموردش نزنم یکی دوبار زده بودم خودم دعوا کنم یا بقیه دعوا کنن چون من چیزی نگفتم به هیچ ...
کلا درگیری لفظی بین کاربرا باشه تعطیل میشه ولی زمانیکه موضوع تاپیک ممنوع نیست و بحث پیش میاد قفل کنید