2777
2789
این کاربر که پسر بودولی جدیدخترا خیلی بی‌ادب شدنما سن قانونی‌یم رد کردیم یه کلمه زشت از دهنمون بیاد ...

باورکن چندروز پیش تو اتوبوس یه حرفایی میزدم من بجاشون خجالت میکشیدم بعد ب پسرا هم تیکه مینداختن و حرف زشت میزدن

منی ک ازدواج کردم و سنم ازشون بیشر بود تاحالا این حرفارو از هیچ مردی نشنیده بودم و ازاین حرفا نمیزنم و هنوزم پیش پدرم حرف بیجا نمیزنم بااینکه باهاش خیلی صمیمی و رفیقم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
باورکن چندروز پیش تو اتوبوس یه حرفایی میزدم من بجاشون خجالت میکشیدم بعد ب پسرا هم تیکه مینداختن و حر ...

همین سایت

یه فحشایی از خانوما دیده بودم

به خدا قسم هنوز مردی ندیده بودم اینطوری فحش بده

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین سایتیه فحشایی از خانوما دیده بودمبه خدا قسم هنوز مردی ندیده بودم اینطوری فحش بده

اصن خیلی بد شده من هنوز معنی بعضی فحشارو نمیدونم بعد بعضیا مث نقل ونبات میگن 😑حتی بچه های ۷_۸ساله یه فحشایی ب هم میدن ک ادم کرک و پرش میریزه

اصن خیلی بد شده من هنوز معنی بعضی فحشارو نمیدونم بعد بعضیا مث نقل ونبات میگن 😑حتی بچه های ۷_۸ساله ی ...

بچه که مشخصا از یکی یاد گرفته

آدما هم وقتی از اول روی تربیت‌شون کار نشه

وقتی اینقدر حقیرن که وسط بحث ندونن چی بگن به جاش کار رو میکشونن به فحش

دیگه انتظار بیش از این خب ازشون نمیره که

بچه که مشخصا از یکی یاد گرفتهآدما هم وقتی از اول روی تربیت‌شون کار نشهوقتی اینقدر حقیرن که وسط بحث ن ...

واقعا بعضی هاشعورشون زیر صفره بعضیا فکرمیکنن هرچی بیشتر ازاین حرفا بزنن شاخترن و مثلا گنده ان😐

واقعا بعضی هاشعورشون زیر صفره بعضیا فکرمیکنن هرچی بیشتر ازاین حرفا بزنن شاخترن و مثلا گنده ان😐

امروز یه کاربر حرف خوبی زده بود

میگفت کاش یه بار وقتی اینجا فحش میدن

یکی بره شکایت کنه تا تهش هم بره

خانوادش حداقل میفهمیدن اون زن چه دهن بی‌چاکی داره

دیگه درس عبرتی میشد برای بقیه اینجا فحش ندن

امروز یه کاربر حرف خوبی زده بودمیگفت کاش یه بار وقتی اینجا فحش میدنیکی بره شکایت کنه تا تهش هم برهخا ...

اینجورادما ازهیچی نمیترسن ادم بی چاک ودهن همه جابی چاک ودهنه تغییر ک نمیکنه فقط وقیح ترمیشه

اینجورادما ازهیچی نمیترسن ادم بی چاک ودهن همه جابی چاک ودهنه تغییر ک نمیکنه فقط وقیح ترمیشه

نه اکثر اونا که فحش میدن بچن

یکم بترسونیشون موش میشن میچپن تو سوراخ