2821
2789
عنوان

خیلی خستم

92 بازدید | 8 پست

تجربیم دهم فردا شیمی امتحان دارم  خیلی سخته هیچی نمتونم یاد بگیرم💔🫠

فیزیک بدتر اشکال دارم 

زبانم که داغونه 

از ی طرفم خوابم میاد از ی طرفم چون نهم درس نخوندم   خیلی ضعیفم    البته چون مریض بودم نمدونم چرا اصلا هواس ندارم ی استرس عمیقی هم توی وجودمه.  که همش به مرگ فکر مکنم خیلی خستم  خیلی حد نداره حس مکنم امادگی  ندارم  هنوز      دو هفتس من دارم میرم مدرسه روزی بیشتر از 6 ساعت روی درسم ولی هیچی نمتونم یاد بگیرم💔  مغزم نمیکشه اینجوری نبودم 

بخون قلب خواهر

بخون قشنگم

خیلی اسونن بیای دانشگاه جر میخوری

بخون فداتشم بخون یه رشته خوب قبول شی لاقل ارزش جر خوردن داشته باشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چیه؟

چیه عزیزم

قبل تو من همشو خوندم

قبل تو خیلیا این درسارو خوندن

اونا هیچ برتری نسبت به تو ندارن

بخوای میتونی بخونیش

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
چیه عزیزمقبل تو من همشو خوندمقبل تو خیلیا این درسارو خوندناونا هیچ برتری نسبت به تو ندارنبخوای میتون ...

بابا بخدا از ساعت 4 دارم شمی میخونم رو ی سوال موندم 

میتونم باهات حرف بزنم؟ 

بابا بخدا از ساعت 4 دارم شمی میخونم رو ی سوال موندم میتونم باهات حرف بزنم؟

اره عزیزدلم هر چی دلت خواست بگو

عزیزم کاملا عادیه تازه وارد‌دبیرستان شدی و با درسای جدید روبرو شدی ، من خودم قشنگ سر شیمی‌ و فیزیک خیلیییی اذیت میشدم تازه فیزیک بیشتر و چند تا امتحان اول رو قشنگ گند میزدم  ، ولی زمان که بگذره کم کم عادت میکنی‌به دروس جدید و بیشتر تمرین و کار میکنی ، اگر مبحثی رو متوجه نمیشی تو گوگل سرچ کن یه استاد خوب پیدا کن فیلمشو ببین ، از نمونه سوالا کار کن .  انشاءال...موفق باشی🌱💙

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز