parniyashadsepehr مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 320 عنوان رفیق چسناله ای💀🤡 119 بازدید | 18 پست یه رفیق دارم خیلی چس ناله میکنه یعنی دیونم کرده میاد پیویم میگه اینجوری شد اونجوری شد بعد وقتی بهش میگم بین منو فلانی کدوم رفیق صمیمیت هستیم میگه اوندرحالی که همه چسناله هاش برای منه شهربازی رفتن پارک با اونه منم دیگه خیلی باهاش سردم ولی واقعا تو مخه 🦦 1404/07/15 | 20:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاتوت_نمکی عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4715 خب بگو به چیزم که فلان اتفاق برات افتادبعد دیگه سین نزن بره
مایا88 عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 888 از این دوستا داشتم و قسمت اصف بارش اینجاش اگه یک روز به هر دلیلی من شرایط مساعدی نداشتم دوست عزیزم نتپدید میشد در یک آن بلاک و دیلیت انسانم ارزوست.
parniyashadsepehr مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 320 وای انقدر از اینا بدم میاد همش دنبال توجهن 😑 ببین دوست پسرش با رفیقش بهش خیانت کرده میاد پیویم میگه دختره تقصیر نداره پسره گولش زده بعد من واقعا تحمل دختر ساده که همه سرش کلاه میزارن ندارم نامزدم هعی میگه بهش بگو نمیخام راجب این چیزا حرف بزنم میگم ناراحت میشه 🦦
parniyashadsepehr مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 320 خب بگو به چیزم که فلان اتفاق برات افتادبعد دیگه سین نزن بره اره نامزدم بهم گفت بهش بگو نمیخام حرف بزنم راجب این چیزا ولی گفتم نکنه دلش بشکنه 🦦
kimiya_kim عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 1758 ببین دوست پسرش با رفیقش بهش خیانت کرده میاد پیویم میگه دختره تقصیر نداره پسره گولش زده بعد من واقعا ... راس میگه نامزدتواقعا از پشت گوشی حرص خوردم 😂🤦🏻♀️
parniyashadsepehr مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 320 از این دوستا داشتم و قسمت اصف بارش اینجاش اگه یک روز به هر دلیلی من شرایط مساعدی نداشتم دوست عزیزم ن ... با دوستای دیگش میره عشق حال بدبختی هاش برای منه😑😑 🦦
parniyashadsepehr مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 320 راس میگه نامزدتواقعا از پشت گوشی حرص خوردم 😂🤦🏻♀️ ببین من چی میکشم بعد حالا هعی میاد میگه اره مدرسه قلبم گرفت غش کردم 😑😑😑یعنی فشار میخورم بخدا 🦦
شاتوت_نمکی عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4715 اره نامزدم بهم گفت بهش بگو نمیخام حرف بزنم راجب این چیزا ولی گفتم نکنه دلش بشکنه ببین یجورباهاش قطع ارتباط کنباور کن با حرفاش تو هم انرژی منفیت زیاد میشه من خودمم خوشم نمیاد از اینجور دوستاخودمم کلی غم و غصه دارم ولی نمیرم پیشکسی بازگو کنم
kimiya_kim عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 1758 ببین من چی میکشم بعد حالا هعی میاد میگه اره مدرسه قلبم گرفت غش کردم 😑😑😑یعنی فشار میخورم بخدا 🗿🗿
مایا88 عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 888 با دوستای دیگش میره عشق حال بدبختی هاش برای منه😑😑 عزیزم به خاطر روحو روانو اعصابتم که شده ارتباطو صفر کن انسانم ارزوست.
parniyashadsepehr مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 320 ببین یجورباهاش قطع ارتباط کنباور کن با حرفاش تو هم انرژی منفیت زیاد میشه من خودمم خوشم نمیاد از این ... وای اره بخدا پیام میده حس بدی میگیرم بعد حسودم هست خیلی منم نمیام از دعوا های رابطم براش بگم 🦦
parniyashadsepehr مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 320 عزیزم به خاطر روحو روانو اعصابتم که شده ارتباطو صفر کن نمیخام بخدا دلش بشکنه ولی سرد جواب میدم خودش دیگه زیاد پیام نمیده 🦦