به توچه که من رتبه کنکورم چند شده ،بهتوچه که خوب ندادم،به توچه که منکه خیلی میخوندم ولی نشد به توچه! دهنمو واکنم آبروی بچت بر باد میره اگه بگم چه ... ها خورده که بدبخت میشه، وای یکی رفته به یکی از سن بالاهای فامیل که گوشاشم سنگینه و حتی نمیدونه کنکور چیه گفته من قبول نشدم! بعد همون پیرزنه مادر منو تو خیابون دیده بعد سلام، گفته فلانی گفته دخترت قبول نشده😐 بابا پاتون لبه گوره برین یاسین کفنتون رو بنویسین!همینا همینا از مسجد کنده نمیشن یجوری الغوث الغوث میگن آدم فکر میکنه یکی از ۳۱۳ یار امام زمانن ،
واقعیت علمی و عینی نداره چه بسا بارها بخاطر لرزش سر مسخره شدی ولی نمردی زنده موندی ادامه دادی تازه لولت خیلی هم خیلیییی بالاتر رفت ازش فاجعه سازی نکن عزیزم
مگه رو کفن سوره یاسین می نویسن 😊نمی دونستم به معلوماتم اضافه شد
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن