2777
2789

یه ماهی هست عقدیم دخترا و من شاغلم این رو هم میدونم نامزدم چون من شاغلم با من ازدواج نکرده در مورد خرج کردن

خریدی چیزی داشته باشم باهم میریم اون حساب میکنه 

اما گاهی مثلا خودم خرید اینترنتی میخوام بکنم، یا باشگاه کلاس جایی بخوام برم 

نمیدونم ازش خرجی در ماه بگیرم یا نه خودش که فکر نکنم اصلا به روی خودش بیاره این قضیه رو 

واقعا این فکر ذهنمو درگیر کرده میترسم با وحود اینکه خرید میکنع برام اینو ازش بخوام حس بدی بگیره بیشتر مقاومت نشون بده شاید ذهنیتش این باشه احتمالا که تو عقد وظیفه مرد نیست برا همین به روی خودش نیورده که برام پول بزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به روش نیورد چی

یعنی معتقده تو عقد خرجت پای اون نیست چون خسیس نیس بنده خدا میگی خرج میکنه اما یبار رک و راست باهاش حرف بزن بگو آدمی هستی ک بعد ازدواج عقیده داشته باشی چون شاغلم نیاز نیست خرجی بدی یا چی 

امتحان کن بگو مثلا ۲۰ ام باید شهریه باشگاه رو بدم ببین به روش میاره ک بزنم به کارتت یا نه اینطور یاد ...

اخه میدونی نامزدم کلا نکاهش به پول اینجوریه که واقعا ۵۰۰ شهریه فلان میگه این که پولی نیست اصلا، من حس میکنم زشته بابت این مبالغ کم ازش پول بخوام. عوضش تو خریدام مثلا چیزای برند و خوب میگیرم. یعنی تا الان این شکلی بودم که خرحای کوچولومو خودم میدادم اما مثلا خرید مانتو شلوار و فلان کرمم رو با اون میرفتم خرید 

بعد میبینم این جا اکثرا میگن تو عقد خرجی نگیری بد عادت میشه یکم نگران میشم 

درهمین حدی که داره برات خرج میکنه عالیه فعلا زیاد ازش درخواست نکن خودت که شاغلی سعی کن احتیاجاتت رو مدیریت کنی ،انشالله بسلامتی عروسی کردی برای خرید وقت زیاد داری 👌🏻👌🏻بهترین برات رقم بخوره🤲🤲

یعنی معتقده تو عقد خرجت پای اون نیست چون خسیس نیس بنده خدا میگی خرج میکنه اما یبار رک و راست باهاش ح ...

این سوالو قبلا تو اسنایی پرسیدم و طی کردیم باهم. این طرز فکر رو ندارهذ