2777
2789
عنوان

بیاین

25 بازدید | 3 پست

توی کلاس امروز همه کاسه کوسها سر ما خالی شد ببین ما میز یکی به آخر هستیم جلومون یک ازه اوباشی بود منطورم (دخترن)   همه مدرسه از دستشون عاصین امروز یک اتفاق افتاد گوشی یکی از این ازره گرفتن براش صورت جسله درست کردن دوستش امد مشکوک شد به ما ک ما رفتیم گفتیم گوشی اوردن مدرسه همه بچه ها کلاسها بهمون تهنه کنایه میزنن میگن شما خای مالی فلان فلان تازه سر کلاس دهن به دهن شدن واقعا ما نبودیم اینا بهمون تهمت زدن الان کلاس دوازدهم هستیم چیکار کنم برم پیش مدیر تا تکلیفو مشخص کنه یا ولشون کنم نظرتون چیهتهمت خیلی بدی زدن من دوستم روحمون خبر نداشت که کی رفته گفته شاید خود مدیر الکی حرف زده ولی همه به گردن ما انداختن

خوب بایدصحبت کنیدفردا دورازچشم بقیه کینه وکدورتا برطرف بشه اگه نه تااخرسال تحصیلی دشمن دارید همش زیر ...

مگ میفهمه صد بار بهش گفتم میگه تو کردی دعوا کردیم سر این موضوع حالیش نمیشه من نکردم چیکار کنم آش نخورده دعن سوخته سرم واقعا درد میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بایدصحبت کنیدفردا دورازچشم بقیه کینه وکدورتا برطرف بشه اگه نه تااخرسال تحصیلی دشمن دارید همش زیر ...

به نظرم برم به مدیر بگم اینا بهم توهین کردن فحش دادن توهمت زدن حتی تهدیدم کردن ک تقلب میندازن به گردنم