2777
2789
عنوان

زنعمو 😐🚶‍♀️

541 بازدید | 23 پست

انقدررر از زنعمو بدم میاددد تا شنید با یکی وارد رابطه شدم جدی هست بعداز ازدواجم ناموفق ام شروع کرد به تیکه انداختن که ارهه ازدواج با یه پسر مجرد اشتباهه با یکی مثل خودت باش اخههه به توچهههههه یکی نیست بهش بگهه دستت اگه به دهنت میرسه ببندش خدایااا چقدر منو حرص میدن:///

خدایی شما بودین چی بهش میگفتین؟

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بودم میگفتم این یه مسئله شخصیه بهتره آرزوی خوشبختی کنید تا تیکه انداختن

منم بهش همینو گفتم:)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

زن عموت بیراه نمیگه ۹۹٪مردای مجردی ک زن مطلقه گرفتن مثل سگ پشیمونن من تورو نمیشناسم توهم منو پس دلیلی بر حسادت نداره من دور و اطرافم ۵/۶مورد دیدم ک میگم خیلی ب اختلاف میخورن

من تورا چون جان خود میدانمت.....

زن عموت بیراه نمیگه ۹۹٪مردای مجردی ک زن مطلقه گرفتن مثل سگ پشیمونن من تورو نمیشناسم توهم منو پس دلیل ...

😐😐😐

محل ندی اونو بیشتر میسوزونه بابا😂

دقیقاا مامانم همینو میگهه😂اگه عروسیم دعوتش کردم😂🚶‍♀️

عروسی کیهه🥺

هفته بعد قرارهه ببرمش مسلمون اش کنم😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز