2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دچار همین موضوع بودم و اون کسی ک منو دوست داشتو انتخاب کردم، و انقدر اون ادم خوب بود ک منو عاشق خ ...

اها خب خداروشکر😍

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

دوطرفه نشد اون دوست داشته باشه به نفعته البته خودتم نباید زیاد بی میل باشی بهش

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  

كسي كه دوستمون داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کسی ک دوسم داشته باشه همه کاربرام میکنه 😍😍😍😍😍😍😍😍

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
هیچ کدوم اونی که پول بیشتری داره والله فردا میخورید به بی پولی عشق و عاشقی یادتون میره

جفتشون شرایط مساوی ان

مجبور باشی کدوم؟

ینی میگی کسیو دوست داشته باشیم بعد اون طرف مارو دوست نداشته باشه؟؟

خب اگ اینطور ک نمیشه باهاش زندگی کرد چون اگ دلش جای دیگه ای باشه نمیاد با ما زندگی کنه

اللهم صل اله محمد و آله محمد و عجل فرجهم 
ینی میگی کسیو دوست داشته باشیم بعد اون طرف مارو دوست نداشته باشه؟؟ خب اگ اینطور ک نمیشه باهاش زندگی ...

ن ی کدوم بیشتر دوست داره ولی تو اونیکیو بیشتر دوس داری

من اونی رو که دوستم داشت انتخاب کردم  الانم عاشقشم الان خدارو شکر میکنم که اونی که خودم دوستش ...

خداروشکر عزیزم

ن ی کدوم بیشتر دوست داره ولی تو اونیکیو بیشتر دوس داری

ببین اینطوری که میگی بستگی به خودت داره

اگه طرف فهمیده که تو کسیو بیشتر دوس داری خب ممکنه بعدا ازت زده بشه

اگه خودت دلت پیش کسی باشه هم نمیتونی کسیو جایگزینش کنی 

پس دیگه خودتی کع باید فکراتو بکنی

اللهم صل اله محمد و آله محمد و عجل فرجهم