با جنگ و دعوا هیچی حل نمیشه فقط کار خودت لنگ میشه تو موقعیت مناسب بهش بگو مثلا از کلمه زحمت بکش عشقم براش استفاده کن برا منکه بیشتر مواقع تاثیر داشته این حرفم
از شوهر من لجبازتر و سرسختتر نیسولی چنان این کلمه روش تاثیر مثبت میزاره که بیا و ببینبعدم تا خرید می ...
همسر منم اینطوره خوشش نمیاد زن خودش پول جدا داشته باشه مخفی و یا جدا من باهاش تو مغازه کار میکنم پا ب پاش ولی پول جدا ندارم باید از خودش بگیرم سیاست و بلدی میخام کسی یادم نداده ندیدم یاد بگیرم
من وقتایی که شوهرم میگه دیگه کشش نده و تمومش کن تمومش میکنم چون میبینم اگه دعوا بشه هم من به نتیجه نمیرسم هم اون کاریو که من میخام انجام نمیده پس همون موقع ختمش میکنم و عادی رفتار میکنم و فرداش میبینم کاریو که من ازش خاستم انجام داده حالا کم و زیادشو ولی حداقل انجام داده دلم خوش میشع
یاد میگیری نگران نباش.همه که از اول بلد نیستن خودش قلقش میاد دستتمن وقتایی که شوهرم میگه دیگه کشش ند ...
من ۶ساله ازدواج کردم در سن پایین در خامی و بیتجربگی مطلق خیلی سختی کشیدم یکم یاد گرفتم ولی خیلی چیز هارو خراب کردم خیلی هم زجر کشیدم ولی باز بی تجربم و نابلد
جاریم خودش کارگاه داره قالیبافی و واس خودش و همسرش که خودشم از شوهر حقوق میگیره کارت خودش پول خودش اصلا دوست نداره عصابش خورد میشه میگه کارت من و تو داره پول منو تو داره مگه اینا همه چیشونوجداس